Elongaţie, deci fericire

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ponta măreşte, Oprea prinde peşte. Sau, mă rog, poate că am încurcat puţin substantivele proprii. Dar numai puţin, căci Victor pare dotat cu niscaiva forţe supraterestre: când doreşte, el chiar măreşte... După 25 la sută în plus pe fluturaşul medicilor, se înscriu la vorbitor poliţiştii şi profesorii. Se aude, însă, că premierul va face tot posibilul pentru a-i cadorisi cu o mărire pe cei şapte voinici de la Vaslui. N-aş exclude varianta elongaţiei...
* Ca să nu fiu acuzat în mod gratuit că o ignor pe cea mai bună sportivă a României din ultimii ani, găsesc reacţia comentatoarei britanice de la finala cu Bencic drept o manifestare etilică de primă mână. Individa cu microfon la purtător a bălmăjit că Simona Halep este o actriţă slabă - făcea referire la momentele în care a solicitat intervenţia medicală. Îmi permit şi eu o replică de necioplit: bine că sunteţi voi, englezoaicele, nişte frumuseţi!
* Potrivit unui raport al unei organizaţii caritabile britanice, copiii români sunt cei mai fericiţi din lume, iar pe poziţia secundă se află plozii columbieni. Tare iarba, veţi zice, dar mai degrabă i-aş acuza de generozitate exacerbată pe părinţii de la Bogota şi din împrejurimi. Nu daţi banii pe... Luaţi nu-ştiu-ce la copii, mă!
* Se aude că băiatul şi fetiţa lui Victor Ponta ar fi destul de fericiţi, de asemenea minorul lui Adelu Năstase (nici majorul nu e mai departe de această stare), odrasla lui Hrebenciuc a depăşit o etapă dificilă din viaţă şi este din nou fericită... Copilele lui Băsescu n-au motive să aibă supărări, aşadar e pe bune acest top, avem urmaşi de invidiat. Mă rog, nu ştiu de ce m-am subsumat acestei mulţimi.
* Datele a circa 32 de milioane de utilizatori ai site-ului de întâlniri extraconjugale Ashley Madison, victimă a unui act masiv de piraterie informatică în luna iulie, au fost postate online. Informaţiile furate, care conţin sume plătite, adrese de e-mail, numere de telefon ale utilizatorilor site-ului sunt acum accesibile. Ponto, iată încă o categorie socială căreia i-ai putea majora ceva!

Citit 789 ori Ultima modificare Miercuri, 19 August 2015 20:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.