Astra la vista, baby!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Şeful Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România crede că, în urma nenorocirilor din agricultură, o vacă va ajunge să valoreze cât o pereche de pantofi. Interesantă asociere, dar eu fără vită pot sta, nu şi fără şoşoni. Pe bune, rămâi bou cu cizme în faţa unor asemenea situaţii...

* Organizaţia Şoimul din Făgăraş eliberează autorizaţii de vânătoare pentru străinii care au pus ochii pe-ale noastre capre negre. Nu vă temeţi, Bianca Drăguşanu - fi-mi-ar diversiunea de cap să-mi fie! - face parte din altă categorie.

* Sirienii plecaţi puţin de acasă atentează la confortul cetăţenilor de la bloc. Ce ne facem cu băieţii aproape cocalari care sparg seminţe şi-şi umezesc boturile în pet-ul de bere la ora 3 noaptea? Se vor teme, bieţii de ei, dacă-i vor vedea pe refugiaţii din Orientul Mijlociu încercând să-şi găsească un adăpost. Mai mult, le va pieri râsul isteric care ţin cartiere întregi în picioare, aidoma ISIS-ului.

* Zece concerte din cadrul Festivalului Internaţional George Enescu vor putea fi ascultate în direct, în fiecare weekend, în perioada 30 august - 20 septembrie, în Piaţa Regiunilor de pe Bulevardul Unirii. Guţă şi Salam vor fi difuzaţi în ţară, mai ales pe la periferie, acolo unde maşinile puternice vor găsi cei mai proşti locatari din istoria omenirii.

* Realizatorul de televiziune Cătălin Măruţă a fost dat în judecată de rezolvatorul de ploşti Gregorian Bivolaru, liderul universal al grupării MISA. Mă gândeam la următoarea paralelă: dacă Măruţă aduce în emisiune în majoritate piţipoance, Grig, în cazul în care ar ajunge moderator TV, şi-ar umple studioul cu pipiţoance.

* Astra Asigurări, firma lui Adamescu de la Oţelul (sau Oţelul de la Adamescu, habar n-am cum se mai scrie), a dat faliment. Pur şi simplu, fără scrupule, cu tot cu slogan, angajaţi, datorii şi aşa mai departe. Mă întreb ce vor face fraierii care aveau poliţe acolo, neştiind dacă există vreo lege care să-i protejeze. Astra la vista, baby! Nea Adamescule, nici dinspre Oţelul nu miroase a bine, din păcate, şi m-ai prins într-o zi în care nu prea le am cu blestemele.        

Citit 881 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.