Sufletele lui Avram Iancu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Sindicalistul Liviu Luca a fost reţinut. E acel tip cu figură de multimiliardar, cu o chelie invazivă, ochelari de intelectual şi o urmă de ţăcălie. După ce am văzut ce scrie în dosarul său, cum că a dres din toate părţile, el fiind atât la serviciu, cât şi după fileu, înţeleg că bancurile cu Chuck Norris sunt nişte încercări penibile de a hiperboliza o anumită entitate. Dacă ar exista reîncarnare (şi există doar la supermarket - e vorba de hălcile ţinute la congelator zeci de ani), mi-aş dori să devin cândva un Liviu Luca, dar unul mai deştept, adică neprins. Pe el îl cam încurcă titulatura asta de sindicalist, pe bune... Parcă vezi că i-a purtat ghinion.

* Hrebenciuc senior nu poate justifica nişte zeci de mii de euro, practic un mizilic. La o scară ceva mai mare, România nu ştie pe unde să-şi scoată cămaşa pe care i-a pus-o pe cap cu forţa posesorul celui mai cinic zâmbet din politica balcanică. Se întâmpla în 1990. Va plăti cineva cândva? Să fim cinstiţi, Vişinescu va rămâne fără camarad de popa prostu’.

* Apropo de Bunicuţă. Săptămâna trecută s-a făcut paradă pentru apărarea celei mai slabe găini din perioada post-decembristă, la libertatea de exprimare mă refer, iar Nea Nelu şi-a permis să mâzgălească pe blog că în epoca sa nu s-a pus problema ca presa să scrie după dictare. What the f...? Habar n-am dacă gogomănia i-a fost desfiinţată, aşa cum se şi impunea. I-aş aduce aminte individului numai de mandatul de premier al fecioraşului Bombonel (2000-2004), perioadă în care cenzura devenise a doua natură.

* Social-democraţii amână depunerea unei moţiuni de cenzură. Vai, ce uşurare, câtă înţelegere, ce mai înţelepciune din partea găştii lui Dragnea! Mai rar aşa oameni în acest colţ de Africă... Alde Bănicioiu, pufosul care a fost ministru la Sănătate, par îngrijoraţi de cazurile din judeţul Argeş şi i-ar cere căpăţâna actualului număr 1 de la minister. Dar, aşa cum v-am anunţat, mai au răbdare. Puţină. Caractere, ce mai! Suflete. Mai exact al lui Avram Iancu.

Citit 1063 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2016 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.