Bravo, fetelor, dar e prea mult!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Iohannis a felicitat echipa feminină de handbal CSM Bucureşti şi pe Simona Halep (domnişoară de tenis cu racheta) pentru succesele remarcabile din weekend. Ar fi vrut să zică ceva şi despre Patrick Ekeng, dar i-a fost teamă să folosească a mia oară sintagma "am aflat cu îngrijorare".

* Senatorii au intrat într-o vacanţă electorală. Klaus n-a comentat şi pe marginea acestui subiect. Nu i s-o fi adus la cunoştinţă acest aspect.

* România a intrat în epoca matriarhatului, altfel nu înţeleg de ce măcar Halep, campioană la un turneu de mâna a doua (la cel de la Madrid mă refer), nu e bărbat. Suntem prea misogini ca să trăim din urarea "Bravo, fetelor!"...

* Apropo, ministrul Muncii a afirmat că femeile încă sunt discriminate în această republică. Haideţi, domnule Pîslaru (Dragoş Pîslaru, ca să nu avem palpitaţii fără noimă), dumneavoastră nu vă uitaţi pe canalele de sport? Ale noastre îşi fac de cap şi în străinătate, nu numai acasă. Şi mă tem că, la revenirea la domiciliu, îşi vor lua la rost partenerul de viaţă că n-a spălat vasele.

* Ieri au dispărut de pe traseu maşinile de tip maxi-taxi, adică s-a făcut un prim pas spre civilizaţie şi în transportul în comun. Unii spun că la Braşov nu mai există caşcarabete de la începutul anilor ’90. Da, dar să nu trunchiem decât în punctele esenţiale, cum zicea Nenea Iancu: sub Tâmpa se circulă şi cu telecabina.

* Ministrul Sănătăţii şi-a dat demisia. Achimaş Cadariu a fost învins de soluţiile diluate din spitalele româneşti. Pe rând, cad toate capetele din Guvernul tehnocrat. Pariu că Dâncu va rezista şi se va număra printre membrii următorului cabinet?

* Cioloş a devenit interimar la ministerul dezinfectanţilor. Este pentru prima dată în era post-decembristă când acest portofoliu se înfrăţeşte cu Agricultura şi Dezvoltarea Rurală.

* Rockerul Ozzy Osbourne se desparte de nevastă, după 33 de ani de căsnicie. Iată că ne răzbună cineva!

Citit 652 ori Ultima modificare Luni, 09 Mai 2016 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.