Votaţi-mă şi pe mine, alde boss!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Candidaţii au început bătălia pe Facebook, faza pe bannere întocmite la îngrămădeală. Unii se pricep şi la comunicate. Toată lumea promite în gând anul acesta. Măcar vor rămâne catindaţii datori propriei conştiinţe...

* Un independent care doreşte să devină primarul Reşiţei a atacat cu un cuţit un inspector ANAF. E clar, omul doreşte să convingă şi lumea interlopă de abilităţile sale. Votaţi-l, alde boss!

* Cetăţeanul Klaus ne transmite să avem grijă: la alegerile locale din acest an să nu mai acceptăm că „merge şi aşa”. Corect, mai ales că electorii din Teleorman au opinia formată - merge numai cu picioarele înainte.

* De Ziua Europei, Iohannis nu i-a invitat la Cotroceni pe politicienii cu pete penale. Printre ei, Ponta şi Dragnea. O fi şi omul cu imunitatea scăzută, deci se teme să nu ia.

* Mi-a zdrobit inima, a reacţionat Viorel, după ce fostul său contracandidat la preşedinţie a evitat să-l cheme la bairam. Altfel ar fi sunat această remarcă în gura lui Adelu Năstase, de pildă.

* Unul dintre partidele înscrise în cursa pentru alegerile locale din 5 iunie propune pe listele de consilieri locali ai Sectorului 3 din Bucureşti membri ai mai multor familii (corespund numele candidaţilor şi adresele din buletin). Aşadar, vor candida Ştefan-Daniel Labă, Costel Labă şi Mariana Labă. Măcar nu mai e nevoie de promisiuni în această campanie electorală, e lesne de înţeles ce li se oferă posesorilor de drept de vot.

* În judeţul Vaslui, unul din 70 de locuitori doreşte să devină primar sau consilier. Când se va elibera de ebrietate, acel cetăţean va constata cu amărăciune că iarăşi n-are pe cine să pună ştampila. Şi va mai lua un 70, poate chiar o sută de ceva.

* Jucătoarea de tenis Irina Begu a câştigat un meci oarecare la Roma, al doilea set revenindu-i cu 6-0. Cu acest scor o depăşise şi pe Simona Halep într-un set disputat la Madrid. Cam multe cadouri de Paşti, Irinucă!

Citit 689 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2016 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.