You’re Hexi, mother f...!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Îmi aduc aminte de şlagărul de cartier al domnului Prince, plecat recent cu maxi-taxiul doamnei înzestrate cu motocoasă. Mesajul n-a fost diluat nici de CNA-ul de la ei: You’re Hexi mother f...! Dilua-ne-am impresia că ai jucat într-un rol de criminal în serie...

* Simona din Constanţa a pierdut în turul al II-lea al turneului de tenis de la Roma. Eh, a mai făcut un cadou de Paşte. Paştele Cailor. În schimb, Irina Begu, o pomanagioaică, dacă ar fi să ne luăm după afirmaţia lui Halep, merge în sferturile de finală ale competiţiei. Să ştiţi că şi filmele cu proşti au căutare, altfel n-ar mai exista premiul Zmeura de Aur.

* Vă agresez cu încă una din sport. Selecţionerul Iordănescu a stabilit lotul lărgit al jucătorilor cu care va merge la Europeanul de fotbal din Franţa. Lipseşte, surprinzător, băiatul care i-a câştigat ultimul meci, ăla care i-a băgat biletele de avion în buzunar, Budescu. Suntem o naţie mişto, ştim să ne dăm la gioale ca nimeni alţii. Aproape nu mai contează că individul de pe banca tehnică e pseudoalfabetizat.

* Premierul Cioloş afirmă că noi, bărbaţii, ar trebui să avem curajul de a lăsa loc femeilor în societate. În eventualitatea în care puşcăriile s-ar privatiza, cunosc un nume care cunoaşte anturajul societăţii. E vorba de Lenuţa.

* Un oficial american ne-a lăudat ieri cu ocazia lansării la apă a scutului antirachetă de la Deveselu: Statele Unite n-au avut un partener mai bun decât România. Despre ridicarea vizelor nu l-a întrebat nimeni... Sau, mă rog, despre scutul antivize.

* Apropo de scutul vesel de la Deveselu. Kremlinul tună şi fulgeră şi, ca să parafrazez un doctor, fă Românie, aveai chef de nişte panaramă?

* Doi senatori propun reducerea numărului de ore de lucru: de la 40 să ajungem la numai 38 pe săptămână. Cu alte cuvinte, vinerea, ne sugerează generoşii ăştia, am putea lucra numai şase ore. Parlamentarii, mă refer la marea masă a aleşilor, vor fi bulversaţi de probabila modificare - dacă ei nu dau deloc pe la serviciu vinerea, se cheamă că li se măreşte programul?        

Citit 1102 ori Ultima modificare Joi, 12 Mai 2016 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.