Un Eurovision antirachetă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Lăsaţi fără Eurovision, ca şi cum li s-ar fi furat cozonacul de Paşte, românii au întors antenele simbolic spre bulgari. Internetul le-a oferit spectacolul politico-muzical devenit insurmontabil pentru televiziunea naţională. Revoluţie tehnologică, ce naiba! Ar mai trebui s-o vedem şi pe Nety Sandu tot pe Youtube şi vom putea spune că ne-am vindecat. Poporul condus cu televizorul a intrat într-o nouă epocă. Candidaţilor, aţi îmbulinat-o cu alde Vasile şi Gheorghe!

* Şi pentru TVR e mai uşor să anunţe oficial că nici Europeanul de fotbal nu se va regăsi printre programele sale, ca să nu mai amintesc de Jocurile Olimpice de la Rio... Cui îi mai trebuie cercurile alea disponibile şi pe maşinile care difuzează manele?

* Cu această ocazie, avem un argument solid să renunţăm la abuziva taxă TV. Păi, nu e aberant să mă buzunăreşti cu poezia aia între dinţi, „suntem televiziunea naţională, vizăm interesul populaţiei, informăm şi vă distrăm bla-bla”, şi să scot alţi bani ca să-mi trag încă un lighean în geam pentru a urmări programele de interes major? Prefer să mă mut la cort, să mă înec în beznă decât să mai văd pe factura distribuitorului de energie electrică amprenta asistaţilor social din Calea Dorobanţilor.  

* Revin la Eurovision. Concursul din acest an a fost câştigat de Ucraina cu o melodie „dedicată” lui Stalin. Al doilea scut antirachetă într-o săptămână. E cam mult, totuşi...

* Angela Merkel a găsit în faţa biroului său un cap de porc şi un mesaj jignitor. Habar n-am ce va face doamna cancelar cu bileţelul, însă din capul lui Ghiţă se poate confecţiona cel puţin o piftie corespunzătoare. Bine, şi un rasol.  

* Au fost date publicităţii sloganurile celor 24 de echipe care se vor întrece la campionatul de fotbal din Franţa şi încep să cred că al nostru e chiar competent. „O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!” păcătuieşte doar prin plagiat, altfel vă ofer două mostre hazlii de inspiraţie pe jantă: „Din nou şi din nou, din nou şi din nou, din nou şi din nou Austria” şi „N-am mai făcut asta – Turcia”.        

Citit 703 ori Ultima modificare Duminică, 15 Mai 2016 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.