Dumnezeul tehnocraţilor

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Poliţistul Godină l-a jignit pe înaltul ofiţer Găbiţă Oprea, făcându-l „prostituat” într-o postare scrijelită pe Facebook. O fi constatat săracul că însemnările din cărţile sale deja mucegăite în librării se caută, dar nu prea.

* Campionatul European de fotbal va fi transmis în România de Pro TV. De fapt, numai meciurile echipei lui Tata Puiu şi încă o partidă "cu de toate" pe zi. Cu alte cuvinte, în pauzele publicitare vom vedea şi nişte fotbal.

* Un fost cântăreţ care candidează pe la sectorul-nu-ştiu-care din Bucureşti propune ca orice birt să ofere internet în mod gratuit. Un 50 de Google la caietul virtual, cum ar veni...

* Ministerul Agriculturii ar putea să ne privească de sus la finele acestui an. A plouat, iar specialiştii se pregătesc să tragă linie cu grebla. Să mai spui că tehnocraţii n-au niciun Dumnezeu? N-are rost.

* Băsescu afirmă că ANAF-ul, dacă vrea să fie corect până la capăt, ar trebui să publice şi lista datoriilor statului faţă de firme şi de persoanele fizice. E un soi de ba pe-a doamnei care te-a plimbat pe la maternitate, atunci când ai avut chef să vezi lumina zilei.

* Filmele româneşti fac iarăşi furori pe la Cannes, cam singurul festival care ne bagă în seamă. Din punctul meu de vedere, nu vorbim neapărat de producţii de calitate, ci despre un nene pe care încă nu l-am descoperit. Pila lui alde Mungiu şi Cristi Puiu. Care eşti, bă?

* Noul preşedinte filipinez intenţionează să reintroducă pedeapsa cu moartea. Mi se pare o promisiune electorală uşor de încălcat, mai ales că unii specialişti au ajuns la concluzia că Doamna cu Drujba nu prea există.

* În Rwanda au fost identificate primele gorile lesbiene de pe planetă. Înţeleg că, atunci când au fost filmate, se dădeau destul de tandre. Aş! E ca atunci când mai multe femei se strâng în jurul uneia care comercializează rujuri şi creme. Se simt excelent împreună, sunt de nedespărţit, dar nu le consider lesbiene.        

Citit 724 ori Ultima modificare Luni, 16 Mai 2016 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.