Negoiţenia Pământului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Am aflat de ce Bogdan Olteanu a primit de la bunică-sa un milion de euro. Ca să nu mai râdă colegii de el că - scuzaţi-mi rima neinspirată! - e chel...

* Dacă a primit o asemenea moştenire, mi-e tot mai clar că deja fostul viceguvernator BNR a legănat-o pe bunică-sa şi i-a schimbat scutecele. Nicidecum viceversa.

* Conform ANAF, Regele Mihai şi-a achitat datoriile la stat. Pe toate! Chiar aşa o fi, nene, sau din cauza contextului delicat nu are rost să-i mai ceri vreun sfanţ?

* Avocatul Poporului şi nevastă-sa sunt, dacă ne luăm după acelaşi top, datori vânduţi Fiscului. Nu ştiu dacă am mai zis-o, dar în condiţiile acestea nu mai putem fi reprezentaţi cum trebuie. Dacă avocatul nu e în stare să-şi stingă propriile litigii, când le va rezolva şi pe ale populaţiei însetate de dreptate? Niciodată, mulţumesc pentru empatie.

* Soţia lui Victor Ciorbea se numeşte Lacrima. Lacrima Ciorbea. Aşa scrie în cartea de identitate. O fi de haz sau de frustrare, mi-e greu să trag o concluzie, însă dacă nu bagă mâna în poşetă să-i dea statului banii ăia...

* Cel mai mare datornic al României este Negoiţă de la Sectorul 3. Primarul, cu alte cuvinte. Individul are de plătit 232 de milioane de lei, sumă pentru care am putea organiza un teledon. Să donăm ca şi când ne-am lua încă o Cuminţenie a Pământului! Negoiţenia Planetei cu numărul 3 pe tricou. De la soare.

* Un fost viceprimar de Tecuci a fost prins de Curtea de Conturi cu mâţa în rucsac. Omul a decontat 19 salopete care s-au dovedit a fi haine de firmă, marca Lacoste. Eh, le-o fi încurcat şi edilul, n-are rost să-l învinuim... Ce şi-o fi zis: bă, dacă-s mişto ţoalele, bine, dacă nu, le fac salopete, dă-le naibii!

* FMI-ul ne avertizează: populaţia îmbătrânită a Europei trage în jos productivitatea muncii. În consecinţă, ne mai trebuie nişte refugiaţi tineri. Şi neliniştiţi, se subînţelege.        

Citit 648 ori Ultima modificare Vineri, 19 August 2016 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.