Tobă şi trâmbiţă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Coincidenţe în România lui septembrie 2016. Tobă a demisionat din Guvern, iar Administraţia Prezidenţială şi-a tras trâmbiţă.

* Întrebare la Radio Erevan: de ce a demisionat ministrul de Interne? Răspuns: deoarece plagiatul reprezintă strănutul dinaintea gripei. Victima, doar scriptic, era Tobă de carte.

* Cheliosul de la BNR pupă pentru a doua oară arest la domiciliu, cu toate că părea să nu mai iasă prea curând. Bogdan Olteanu are acum ocazia să-şi salute vecinele vârstnice, nu să le şi ajute la traversare. Vă daţi seama ce frumos îl vor jeli după condamnarea definitivă?

* N-am înţeles încă aşa-zisul parteneriat dintre PSD şi PRU. Sau o fi concurenţă neloială? Or, dacă examinez cu atenţie eticheta, PRU-ul pare a fi un PSD întocmit de chinezi, pe vapor.

* Social-democraţii care trec în formaţiunea extremistului Diaconu nu se convertesc. Au dovedit-o şi cu alte ocazii, n-ar fi la primul transfer. Carevasăzică, mogâldeaţa cu iniţialele PRU îşi poate modifica numele în PRURIT. Pielea te mănâncă şi involuntar, să nu uitaţi acest aspect... Trece cu antihistaminice.

* Programul Litoralul pentru toţi este unica şansă a agenţilor din turism de a-şi concedia femeile de serviciu. Ce rost are să mai strângi gunoiul în calea puhoiului? Rima nu este chiar întâmplătoare.

* Ăla care a botezat Marea Neagră anticipa cu precizie de chirurg că o bună parte din plajele uriaşei bălţi va ajunge pe mâinile insalubre ale românului. Şi mă refer la românul organizator de agrement, românul care ţi-ar vinde şi praful de pe şezlong ca să-i intre profitul în erecţie. Auzi, Marea Neagră... Superb!

* Naţionala de fotbal cedată neamţului (nu e vorba despre Klaus Iohannis, insist!) va debuta duminică seară în compania Muntenegrului, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Mă folosesc de un clişeu de nişă: dacă n-o să câştigăm, cu siguranţă va ieşi egal sau ne vor bate ex-iugoslavii. Un eventual eşec ar fi trecut tot în cârca Guvernului tehnocrat condus de Cioloş.        

Citit 504 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2016 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.