Să trecem Putin pe sectoare!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Tabloidele anunţă că Elena Băsescu, aia mică a marinarului, s-a lepădat de Syda. Cu alte cuvinte, nu mai există căsnicie incurabilă, nene.

* Ministrul Pâslaru - vă reamintesc că-l cheamă Dragoş, deci nu şi-a serbat onomastica în glastră - a fost confundat cu un SPP-ist în Italia, cu ocazia unei vizite în zonele sinistrate. Ştiind cum se insinuează în faţa camerelor de luat vederi, fiind o prezenţă mai degrabă comică, mă declar convins: Pâslaru nu riscă să fie asimilat unei echipe guvernamentale.

* SUA au interzis săpunul antibacterian deoarece, spun specialiştii, ar face mai mult rău decât bine. Urechile ceva mai comode trebuie să ştie totuşi că săpunul nu va fi scos în afara legii şi că se împacă de minune cu apa.

* Consilierul USR care a votat la două mâini, întrucât aşa văzuse la una dintre colegele sale, a fost obligat să-şi dea demisia din Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Evident, în presă a apărut informaţia că distinsul necunoscut, fiind un focar de onoare, renunţă de bunăvoie la mandat. Îhî, parc-o şi văd pe madam Clotilde Armand, longilina care a vizitat şi Galaţiul luna trecută, ameninţându-l cu căpăţâni în cavitatea bucală în caz că se ţine cu disperare de scaun... Păi, USR a apărut ca să ne demonstreze că există şi partide fără vise erotico-gastronomice, nu-i aşa?

* Dacă vrem să reconsiderăm rezultatele celui de-Al Doilea Război Mondial, România e pe lista noastră în problema retrasării graniţelor, a comentat ţarul Putin, într-un interviu acordat Bloomberg. Vai, se impune o investiţie în cantina noastră cu pretenţii de popotă! E posibil să vină Vladimir la masă. Cum? Să ne luăm la bătaie cu ruşii? Ok, şi asta, dar mai întâi vom trece puţin pe sectoare.

* Nu înţeleg de ce amatorii de turism trebuie să mai apeleze la serviciile unei agenţii care apoi îi lasă cu ochii în soare. Poate nu vreau să mă bronzez forţat, consumaţi-vă falimentul în solitudine!        

Citit 570 ori Ultima modificare Duminică, 04 Septembrie 2016 16:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.