Şoferisme pe portativ

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Exodul artiştilor români continuă. Cântăreţul de manele Florin Salam a anunţat ieri pe Facebook că din octombrie nu va mai concerta în această republică. Totuşi, pe contul său, promite valorosul muzician, vom fi ţinuţi la curent cu întâmplările din concertele pe care le va susţine peste hotare. Carevasăzică, între două faianţări şi un var, va mai trage câteo cântare. Sau poate va pleca şofer pe TIR, în Germania, habar n-am...

* Dacă nici manelele nu mai prind în sud-estul Europei, îmi este limpede că trebuie să ne cărăm şi noi.

* Preşedintele Iohannis, deci şi preşedintele lui Florin Salam, le cere românilor să aibă grijă ce votează în decembrie 2016. Sunt prea mulţi candidaţi cu prea mari probleme în Parlament, susţine şeful statului. Sunt curios cum o fi aflat oare de aceste bube ale parlamentarilor – poate că în concediile sale, pe lângă integrame, mai aruncă un ochi şi pe presă.

* Ah, domnul Klaus trebuie să ştie că ai mei compatrioţi au avut grijă şi la scrutinul din sezonul de toamnă-iarnă al anului 2014. Unii şi acum bolborosesc, naiba ştie ce.

* Alina Gorghiu, copreşedinta entităţii din care face parte şi Vasile Blaga, anunţă cu emfază că niciun tehnocrat din Guvernul Cioloş nu se va afla pe listele PNL la alegerile parlamentare. Aşa, dragă, cheamă şi un preot să dea cu agheasmă, ptiu!

* Îmi doream foarte mult, după despărţirea Angelinei de mister Pitt, să nu găsesc pe reţelele de socializare (nu mai stau de mult pe Hi5, aşadar la afacerea lui Zuckerberg mă refer) glume legate de Crăciunul actriţei. Erau facile, d-aia. Ei bine, am aflat că despărţita Jolie va fi tristă în ajun de Moş Crăciun – nu va avea Brad. Oap, oap, oaaap!

* Un fotbalist de la Steaua, Tamaş îl cheamă, a făcut o afirmaţie demnă de cercuri înalte. Şi calul aleargă, dar nu dă lapte, a spus sportivul în faţa camerelor de luat vederi. În consecinţă, iute mi-am sunat unchiul din mediul rural ca să-l întreb cât scoate vaca lui pe suta de metri.

Citit 710 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2016 20:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.