Repetenţi la bârna din proprii ochi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* După telefoane, şi maşinile de spălat de la un anumit producător asiatic sar în aer. Explodează, cu alte cuvinte. Înţeleg că smartphone-ul e util, trebuie să stai pe Facebook sau pe Instagram, dar aparatul de înmuiat ţoalele la ce e de folos? N-are rost, rămâi pe vintage, deşi alea nu-s dungi ruginii din fabricaţie, ci slin.

* Ieri a fost ultima zi în care se mai puteau face donaţii pentru Cuminţenia Pământului. Pfuuu, îşi vor zice unii în barbă, am vrut şi eu să trimit un SMS, dar m-am luat cu treaba... Lasă, data viitoare! – asta e replica-motto a românului care ajunge în gară în momentul în care trenul se desprinde de peron.

* PSD Constanţa a dorit s-o transfere pe gimnasta Cătălina Ponor pentru alegerile din iarnă. Fata a avut nevoie de 24-48 de ore de gândire, n-a putut da pe loc un răspuns, şi a surprins pe multă lume: „Politica este o meserie murdară. Vreau să-mi păstrez numele curat.” Vai, dar ce vei face cu dejecţiile care ţi-au fost deja adresate din momentul în care a apărut informaţia că te curtează social-democraţii? Căci tot la români a fost înfiinţată şi schema asta – mai întâi îi frigi un cap în deviaţia de sept şi apoi te interesezi dacă cel agresat e vinovat au ba. Bârna din proprii ochi rămâne cel mai dificil aparat de la Jocurile Olimpice Caracteriale.

* La Salonul Auto de la Paris au fost prezentate super-maşini care costă mult peste un milion de euro. Lângă exponate, însă, şi mă refer la exponatele cu cel puţin patru roţi, sunt mereu plantate domnişoare cu un design plăcut. Nu pricep de ce s-a făcut dintotdeauna această asociere. Bărbaţii care merg la Salonul Auto iubesc bolizii sau sunt obsedaţi sexual? Sau aceste vicii se combină? Mă rog... Vedeţi ce face chibiţul atunci când nu-şi permite să investească într-un nou automobil?

* Creatoarea de modă Adina Buzatu, suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani, trebuie să plătească 300.000 de lei cauţiune. Cam aşa se întâmplă, dacă-mi permiteţi un calambur, atunci când statul refuză să rămână cu Buzatu umflată. 

Citit 529 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2016 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.