...de pe tolo.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Horoscopul de pe tolo.ro

* Ne întreabă Klaus Iohannis dacă arată el a om care se teme de ceva. Nu, domnule, fugi d-aici, cum să te angoaseze vreo problemă dacă matale nu-ţi pasă de nimic?

* Acelaşi domn de la Cotroceni susţine că, după alegeri, nu va nominaliza un premier independent. Independent de ce, mărite? Ca un elector care mereu vizitează urna, m-ar interesa dacă soţul doamnei Carmen se referă la independenţa de inteligenţă şi integritate. Ziceam şi eu aşa.

* Pe tolo.ro ar trebui să mai apară horoscopul şi datele meteo şi, zău, n-am mai avea nevoie de alte publicaţii naţionale. Povestea cu fugarul de Salam, care nu mai vrea să orăcăie în ţară, n-a fost ratată de nicio publicaţie românească, dar despre telefonul de la 3 noaptea dat de Gyuri Pascu n-a scris decât Tolontan. Meseria asta, jurnalismul, se mai practică doar la muzeu.

* Laura Codruţa, ia spune-ne, fată, dacă e adevărat ce spune golănaşul ăla de Ghiţă! Ţi-a făcut loc pe la portiţă, aşa e cum se laudă? Sau lucrarea aia de doctorat e pe bune şi suntem, de fapt, contemporani cu o capacitate căreia mai toată lumea îi transmite crenvurşti în frigider cu sută la sută carne? Cinstit, m-aş bucura să existe măcar o teză pe bune...

* Directoarea unei şcoli din Tg. Jiu a apărut la televizor pe post de entertainer la un bal de sfârşit de an. Respectiva făcea antren la o clasă de a VIII-a şi, ca să fie haioasă (şi, mai ales, să rămână în conştiinţa colectivă a elevilor) i-a întrebat pe adolescenţi pe cine ar ucide, în caz că s-ar afla în ultima lor zi de viaţă. Răspunsurile au fost demne de emisiunea lui Ianţu, aia cu plozii care spun lucruri trăsnite, dar parcă mai exaltată a părut profesoara însăşi. Păcat, putea să facă un striptis, era mai practic.

* După anunţul făcut de ministrul Educaţiei, şi anume că temele pentru acasă ar trebui eliminate, o şcoală a luat iute o decizie în aceste sens. E vorba de o unitate de învăţământ din Marea Britanie.        

Citit 499 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2016 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.