Cu ulcerul spre Parlament

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Jandarmii au intervenit la finalul unei piese de teatru din Iaşi, pe motiv că actorii au folosit cuvinte jignitoare. Abia acum putem vorbi despre o piesă de teatru interactiv... Zelosul cu bască, degrabă mânuitor de proces verbal, trebuie admis iute la Academia de Teatru şi Film, a jucat perfect. Am râs de el de m-am transformat în acel porumbel care-i priveşte într-un anume fel statuia de apărător al legii.

* După Denise Rifai şi Simona Gherghe, ademenite cu locuri pe listele PNL la parlamentare, un ziarist de investigaţii, Alexandru Căutiş, fost pe la marele brand Academia Caţavencu, va candida în decembrie din partea PSD. Măruţă, ce faci, nene? Și-aşa nu mai ţii emisiunea aia la şase seara. Alde Wowbiz ce-or avea în plan? ALDE? Ups, iar porumbelul!

* Ni se vântură diverse nume de candidaţi, cu toate că nu s-a schimbat nimic (e groasă dacă nişte muncitori în mass-media vor ajunge la butoane, boala lor e ulcerul, de la nemâncat!), dar nu se vorbeşte despre programe de guvernare. Ba da, Dragnea promite un TVA de 18 la sută. Până la alegeri îl va rade la 16, presimt. Poate chiar 15,8.

* Dragnea şi Băsescu au, de câteva zile, o nouă poezie – tehnocraţii lui Cioloş vor să vândă ţara, mămică, s-o dea la străini. Îhî, ca să perorez cu armele lor, taman tehnocraţii au păpat Sidexul, pădurile, flota şi sufletul lui Avram Iancu.

* Dar dacă tot e scoasă patria la mezat, aş vrea să ştiu unde pot licita, căci am de gând să cumpăr şi eu vreo două judeţe. Am ceva de Ţinut şi n-am unde să-l Ţin(ut). Acesta este un banc politic odios şi insist să-l trataţi ca atare.

* Un atlet din Kenya a câştigat Maratonul Bucureştiului, eveniment desfăşurat duminică în capitala României. Aşadar, a meritat întreaga nebunie din buricul Micului Paris – străzi blocate, trafic deviat, bară la bară ore întregi, apă opărită la motor, nervi, sudălmi – pentru ca medalia de aur să ajungă la un kenyan? Haideţi, doamna Firea, eu chiar credeam că sunteţi o populistă responsabilă.

Citit 450 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.