Grajd, copite şi contracte cu statul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Natura l-a demis pe prefectul de Galaţi Dorin Otrocol. Scăpase ca prin minune de tăierea împrejur a Guvernului Cioloş, însă ultima inundaţie nu l-a mai iertat. Probabil din cauza numelui. Conform DEX, otrocol înseamnă ocol, razie, or domnia sa era acuzat tocmai pentru că nu respecta semantica din buletin.

* Preşedintele Iohannis este de părere că România este în continuare ţara în care suntem luaţi prin surprindere. Haideţi, domnule Klaus, nouă ne spuneţi?

* Acelaşi boss de la Cotroceni consideră că nu este dezastru naţional dacă intră un urs în oraş. Corect, dezastru ar fi fost dacă mamiferul ar fi câştigat alegerile prezidenţiale în 2004.

* Premiul Nobel pentru Literatură a fost câştigat de marele muzician Bob Dylan. Prin urmare, toţi politicienii români care au cântat la Secu sunt eligibili pentru spectacolul Vocea României.

* La concursul pentru stabilirea directorilor de şcoală au fost incluse şi câteva întrebări absurde. Ce are măgarul, era unul dintre enunţuri, iar răspunsurile din grilă ofereau următoarele variante: grajd, copite, coadă sau coamă? Soluţia corectă ar fi arătat cam aşa - măgarul are contracte cu statul şi naiba ştie cum a ajuns în minister.

* Curajoasa Alina Gorghiu, rămasă singură la mansarda PNL-ului, a decis să se arunce în lupta electorală acolo unde-i este mai greu voinicului. Voinicului de la PSD, fireşte. Carevasăzică, doamna originară din Tecuci va candida în judeţul Timiş, fief al partidelor de dreapta. Bravo, aşa se salvează propria piele, acesta e un lider veritabil!

* S-a trezit Iordănescu, fost selecţioner al naţionalei de fotbal a României, să comenteze că Daum, neamţul adus să-l înlocuiască, nu se pricepe la această activitate. Nici măcar nu cunoaşte jucătorii, adaugă Taică-su Puiu, cum l-au tot alintat televiziunile de ştiri stupide. Ce-ar fi să fie răpus exact cu armele sale? Bre nea Puiule, la fel procedezi şi matale: deşi n-ai habar de limba română, te foloseşti de ea ca să acuzi în stânga şi-n dreapta.         

Citit 511 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2016 17:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.