Podul zgomotos de peste Dunăre

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Mediul rural n-a mai ieşit la vot ca pe vremuri. Vai de cetăţenii de la oraş despre care se credea că merg preponderent cu dreapta! N-ai cu cine, nişte ţărani.

* Dragnea consideră că omul de la sat n-a participat la scrutin deoarece vremea bună l-a îndemnat să-şi taie porcul. Ăla care n-a avut cuţit a preferat să-l voteze.

* Duminică dimineaţă, Nicuşor de la USR exclama: „Am convingerea că va fi o zi istorică pentru România.” Bravo, boss, ai avut dreptate - aşa scor n-a scos PSD-ul nici măcar în epoca în care minerii găseau droguri şi dolari la peneleu, dar şi maşină automată de scris la peneţeu.

* Apropo de şeful Uniunii Salvaţi România. Se bucura personajul duminică seară, la exit-poll-uri, ca Şumudică după ultimele două izbânde. În antiteză, mustaţa lui Dragnea tremura precum pechinezul la vaccinul antirabic. Zâmbete de adolescent prins la fumat, în baie, niciun chef de băşcălie... Ce mama naibii, dacă m-aş fi uitat la televizor cu sonorul blocat, aş fi pariat că meciul a fost câştigat de Reghecampf. Scuze, la Gorghiu mă gândeam.

* Doamna de Tecuci şi-a respectat parola, a demisionat ieri după una dintre cele mai vârtoase bătăi încasate de dreapta românească. 12 la sută în Bucureşti? Ca extremiştii, ce prepoziţia subsemnatului! Alina le-a transmis, printre altele, şefilor de filiale să facă acelaşi pas după scorurile nedemne de o asemenea formaţiune politică. Aş, drăguţă, pe la Galaţi nu se aude... O fi din cauza podului zgomotos de peste Dunăre.

* Cunosc cel puţin un social-democrat care n-a savurat victoria roşie de duminică seară. Domnul Nica, ditamai europarlamentarul, în loc să miroasă a şampanie fină, a fost nevoit să facă o staţie pe la DNA, fiind pus cu această ocazie sub control judiciar. Oare din acest motiv n-o fi râs Livişor după exit-poll-uri?

* Nimic despre Băsescu. A prins la limită Parlamentul, ca atunci când eşti trecut clasa din milă. Băiete, încă un rând!        

Citit 627 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2016 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.