Unde eşti, George Călinescu?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Grindeanu anunţă că ar putea numi un ministru tehnocrat la Justiţie. O fi vorbit gura fără el, l-o pălmui tati după plecarea musafirilor sau doar o să-l pedepsească? Va spăla toate vasele din Palatul Victoria sau miroase prea mult a parfum by Chirica?

* Studenţii pot călători gratis cu trenul, dar după ce s-a declanşat manipularea aia cu protestele (am citat dintr-un erudit aflat în faţa Palatului Cotroceni) li s-a restrâns această facilitate. Vor merge fără bani doar pe liniile care leagă domiciliul de oraşul în care studiază. Dacă tot nu se vor potoli, vor avea voie să sară în orice gară doresc. Direct din marfar.

* Patronul postului Realitatea TV - hei, nu-i vorba de Cosmin Guşă, ăla n-a fost niciodată proprietarul canalului! - a fost eliberat din pârnaie deoarece a muncit constant, scriind între timp şi trei cărţi. În caz că nu realizaţi, şi dacă te întrebuinţezi o oră pe săptămână, tot despre constanţă în muncă vorbim. România a mai câştigat un autor, Maricel Păcuraru. Unde eşti tu, George Călinescu, doamne?

* După ce în ultimul an ni s-a demonstrat că mulţi indivizi vin la catedră fără un control medical amănunţit, înregistrările audio cu învăţătoarea din Braşov fiind încă proaspete în memoria colectivă, presa l-a descoperit pe jupânul satrapilor cu catalog. Un profesor din Vaslui, înecat în dosare penale, îşi bate elevii cu pumnii şi picioarele. Tipul e pensionar, iar pasiunea sa este educarea tinerelor vlăstare... De aici şi întrebarea legitimă a tatălui, seara, înainte de culcare - ţi-ai făcut temele, Gigel, pentru ora de K1?

* Mi-aş dori o întâlnire în această viaţă cu proful din Vaslui. Nu la o bere, ci la un meci de şah pe dezbrăcate. De caracter.

* Non-pesediştii Robu şi Ciuhandu de la Timişoara sunt anchetaţi de DNA pentru abuz în serviciu. Vedeţi, măi liberalilor, de ce nu e bine să ţineţi cu oamenii din stradă? Din câte ştiu, cel puţin Robu, primarul în exerciţiu al Timişoarei, e membru PNL. E păcat să ne pierdem printre gratii valorile.        

Citit 594 ori Ultima modificare Vineri, 17 Februarie 2017 17:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.