Unde se duc teroriştii când se duc?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Năstase de la Educaţie (e ruda săracă a lui Năstase de la Cornu şi a lui Nasty de la Roland Garros) îşi doreşte ca româna să fie predată ca limbă străină în ţările în care trăiesc de-ai noştri. Şi la noi acasă e percepută ca fizica sau chimia, însuşi ministrul de resort exprimându-se în limba maternă precum motorul Google Translate.

* 70 la sută dintre zonele de scăldat din România sunt de calitate excelentă, arată cel mai recent raport publicat de Comisia Europeană. Studiul nu are aplicabilitate la Galaţi, dar la fel de bine Timişoara sau Sibiul stau mult mai prost decât noi la capitolul garaje.

* Apropo de scăldat, românii încearcă mereu marea cu degetul, dar şi cu pneurile. E păcat să deţii un off-road şi să nu-l afunzi, ca ţopârlanul, în nisipul de la marginea gârlei.

* Un depozit din Ilfov în care erau arhivele mai multor companii, inclusiv bănci, a fost mistuit de flăcări. Unde dai şi unde crapă? Faza cu arhiva SIPA a fost, aşadar, doar o diversiune.

* Gruparea libiană Ansar al-Sharia, considerată organizaţie teroristă de către ONU şi SUA, şi-a anunţat sâmbătă dizolvarea, într-un comunicat publicat pe Internet. Dramele se consumă sub diverse forme - aşa se întâmplă când nu mai ai investitori şi când pierzi şi umbrela comunităţii din care faci parte. Iată câteva consecinţe ale acestei decizii:

1. La ultimele sale acţiuni, gruparea Ansar al-Sharia va trimite numai o echipă de juniori.

2. E posibil ca în alte situaţii să fie învinsă la masa verde, cu 3-0, ba chiar să fie şi sancţionată disciplinar.

3. În regiune, părinţii de băieţi vor fi tot mai tentaţi, din cauza acestui şoc managerial, să-şi îndrepte odraslele spre activităţi rău-famate, cum ar fi vreo disciplină sportivă, Allah păzeşte...

* Federaţia Română de Fotbal a decernat Cupa României formaţiei FC Voluntari, deşi pe trofeu scria Astra Giurgiu. Eroarea a fost depistată de o jurnalistă de la TVR, pentru ca FRF să se trezească din letargie abia după vreo patru ore. CSF? NCSF! FRF era ocupată cu calificarea la Mondiale.

Citit 657 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2017 15:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.