Trăiască făcălețul ancestral!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Doar v-am atras atenția că ne merge bine cu Simona Halep... Da, există o femeie mai eficientă în România decât Olguța și Găbița. Ptiu, să nu se deoache astea două!

* Așa cum ne-am obișnuit, compatrioții constănțencei vor insinua că Suarez-Navarro, adversara de ieri de la Roland Garros, n-a jucat nimic. Pe undeva e normal, votul negativ devenind tradiție în spațiul carpato-danubiano-Ponta (în loc de Ponta, puteți citi Micul Titulescu, așa cum i se zicea pe vremuri) de cel puțin șaptesprezece ani. 

* Conform Wikileaks, Hillary Clinton știa din 2014 cine finanțează așa-zisul Stat Islamic. I-a scăpat detaliul cu Monica Lewinsky, care făcea școala auto pe sub biroul lui Bill, dar tot rămâne o doamnă puternică.

* Nea Nelu Țiriac a declarat în presa străină că, în anii ’90, ar fi putut ajunge președintele României. Chiar și așa, principiul său, aleg hoțul în dauna prostului, a fost mereu la putere.

* Klaus Iohannis se află în Statele Unite pentru o întâlnire cu huhurezul portocaliu. Pare-se că va achita și nota pentru paharele sparte de Dragnea și Grindeanu la ceremonia de învestire a președintelui american.

* Apropo, de bun augur ar fi fost ca Livache să-i recomande sasului o pensiune cu mic dejun inclus pe lângă Washington, doar e băiat descurcăreț.

* Românii au petrecut iarăși de minune pe DN 1 și pe Autostrada Soarelui. Ca la striptease, bară la bară, frumos, elegant. De astăzi, din nou la serviciu, altfel iar vă taie lefurile Olguța!

* N-am priceput ideea, a fost vânturată în dorul lelii pe la televizor... Au fost cumva implicați niște români în atentatul de la Londra? Dacă mi-ar permite lady Theresa May, i-aș aduce probe grăitoare că ai mei, ăia cu potențial de teroriști, au rămas acasă. Tavanul școlii de la marginea Bucureștilor e cel mai proaspăt atentat...

* Un alt român a devenit erou în Regatul Unit după ce ar fi atacat criminalii cu o navetă de pâine și cu un făcăleț. Eh, iată de ce nu ne atacă nenorociții și pe noi - făcălețul ancestral e mai periculos decât orice AG sau AKM.

Citit 701 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2017 17:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.