Nu ne mai apărăăă Ţuţuianuuu!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ptiu, pe lângă Chiricheş şi Tătăruşanu, l-am pierdut şi pe Ţuţuianu. Da, tot de la Apărare. Ăsta din urmă şi-a dat demisia, după ce a informat publicul că nu mai sunt bani pentru militarii republicii. Demisia, Christoph Daum şi Tudorel Toader!

* Aflând că am rămas în armata goală, statul Liechtenstein ne-a declarat ieri război şi a şi câştigat. Blitzkrieg. N-are rost să mai adaug că fostul top-model Ilan Laufer, ministru pentru ce vrea el, a tremurat când a auzit de "blitz"...

* Premierul Tudose le-a arătat obrazul celor de la FMI, ameninţându-i că nu va mai interacţiona cu Fondul Monetar Internaţional dacă vor mai apărea previziuni eronate la adresa ţării noastre. Evident, s-au speriat oamenii care ne creditează, ba chiar sunt pe pastile şi vor aprinde o lumânare la biserică, în speranţa că Mişu de la Palatul Victoria se va mai îmbuna.

* La următoarea piramidă K1, România va fi reprezentată de Meleşcanu şi Tudose. Primul s-a luat de nebunia cu hidrogen a lui Kim Jong-un, celălalt are FMI-ul la degetul mic. Aşteptăm medaliile.

* De ce nu deţine prim-ministrul brăilean cont bancar? A spus-o chiar domnia sa: leafa nu-i cine ştie ce, başca deţine una bucată nevastă. Ce înţelegem de aici? Că doamna Tudose merge cam des pe la mall-ul din Vărsătura.

* Dacă v-aţi speriat la repriza de alarmare de ieri, veţi repeta sentimentul şi cu următoarele ocazii. În contextul ameninţărilor venite dinspre Rusia (presa baltică speculează o invazie a ţarului Vladimir), al rachetelor testate în Coreea de Nord şi al atentatelor din inima Europei, numai huruiala aia mai lipsea. Ca să nu mai zic că, în aceste condiţii, nimeni nu se mai gândeşte la supraacciza la carburanţi.

* Presa centrală scrie despre greşelile prezente în manualul unic dedicat elevilor de clasa a V-a. Incredibil, ministrul de resort (la Pop Liviu Marian mă refer) putea să parieze că nu conţin nici măcar o eroare!

* Dan Voiculescu s-a dus puţin până la Belgrad, acolo unde este cantonat de câteva luni Sebastian Ghiţă. Or face schimb de timbre.

Citit 773 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Septembrie 2017 18:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.