Dă mâna şi cu secretarul!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Trompetistul trupei Vunk a fost arestat pentru cămătărie. Liderul formaţiei, Cornel Ilie, zice mai pe înalte că ei n-au trompetist în garaj, dar că ar veni unul pe la concerte ca să iasă show-ul mai frumos. Oare când s-o fi apucat domnul Nuţu să sufle în instrument, bre? Sau Sile?

* Bine că nu l-au deranjat din zona de confort pe Dumitru Fărcaş! OK, domnia sa e mai mult pe taragot, dar la cât de superficiali suntem, am fi riscat să-l vedem în mâna mascaţilor chiar şi pe Ion Crăciunescu. Sau pe Porumboiu, seniorul.

* Austria se pregăteşte să-l înscăuneze pe cel mai tânăr cancelar din istorie, Sebastian Kurz având doar 31 de primăveri. Pomohaci pare, brusc, interesat de politică.

* Secretarul Senatului câştigă mai mult decât preşedintele Camerei pomenite, iar Klaus Iohannis e deja amărăştean pe lângă purtătorul de acte şi pixuri remunerat cu aproape 20.000 de lei. Iată că nu era întâmplătoare expresia "hai, dă mâna şi cu secretarul!" Pare-se că au aflat-o şi unii dintre politicienii care au trecut pe la mititica.

* Cel mai cunoscut fotbalist al planetei, Lionel Messi, a anunţat că nevastă-sa va fi mamă eroină, cel de-al treilea copil al cuplului fiind, cum se zice, pe drum. Aoleu, Olguţa, fată, vezi să nu uiţi s-o scoţi mai repede la pensie pe doamna Messi! Aşa ai promis în programul de guvernare...

* Propunerea pentru Ministerul Transporturilor, la Felix Stroe de la Constanţa mă refer, are o stradă care-i poartă numele. E mai mult un drum de ţară din comuna Cumpăna, dar îi poartă numele, parol: strada Stroe Felix, ca la armată şi la şcoala generală, cu numele de familie înainte. Asta înseamnă să fii mafiot, de fapt priceput în chestiuni care ţin de urbanism, dezvoltare, integrare şi alte cuvinte încrucişate. Felix-omul, n-are rost să ne facem că nu pricepem, a bătut la fundaţie Felix-strada.

* Ieri am serbat Ziua Mondială a Alimentaţiei. Am clefăit, deci am mestecat zgomotos în cinstea unei sintagme care nu va ieşi prea devreme din uz. Nu eşti băiat deştept din România dacă n-o spui măcar o dată: Lasă, mă, să mănânce toată lumea!

Citit 824 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2017 17:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.