Călin pică pe moale

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Conform Eurostat, patru români din zece sunt expuşi riscului de sărăcie. Ceilalţi şase vor încerca să compenseze pierderea votând la două mânuţe bogate.

* După ce Dragnea şi-a anulat drumurile la Cotroceni, a tuşit şi Tăriceanu. Nici el nu va mai merge să dea ochii cu Iohannis. Călin mi se pare un copil de treabă, face tot ce-i spune Liviu: mă tem să nu se arunce în cap în sondaje, dacă-i va sugera mustăciosul. Bine, n-ar avea ce să-şi rupă, ar pica pe moale, în tufiş, de la mică distanţă.

* Eugen Nicolicea, un domn dintr-o anumită comisie parlamentară (nu m-am ostenit să-i reţin funcţia, n-are rost), a rescris puţin geografia României: "Insula Belina de fapt nici nu există. Datorită eroziunii se schimbă şi cursurile de apă". Am o singură nelămurire, dacă tot este atât de pregătit: boss, comuna Jilava a rămas tot acolo?

* Potrivit un sondaj îngrijorător, un şofer român din cinci a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, iar unul din opt a aţipit la volan. Comentarii aproape interesante:

1. Nu m-am gândit nici măcar o secundă la Nicuşor Constantinescu sau la Traian Băsescu.

2. Care-i fraierul ăla să recunoască, hâc, că s-a urcat matrafoxat la bordul autoturismului? Prin urmare, raportul real este diferit, deci minoritatea - ăia care n-au ce face şi conduc pe inima goală - ar trebui luată serios la întrebări.

3. Cei care au adomit la volan şi, Doamne iartă-mă, n-au mai apucat să răspundă la sondajul curioşilor ăstora or fi fost luaţi în calcul? Iarăşi se modifică datele, nu e corect să transmitem mesaje trunchiate la populaţia profund neinformată.

4. Somnul la volan este odihnitor cătâ vreme e cel de pe urmă. Gata, nene, trezirea, că te spurcă radarul armenesc!

* Doamna Rovana a scăpat ieri cu imunitatea nejulită, başca părul rezistă. Ştiam dinainte, citisem scenariul pe Internet, la pachet cu întâmplările din Game of Thrones.

Citit 709 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2017 16:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.