M-ai agresat, dar am uitat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Agresiuni peste agresiuni, mângâieri vinovate, ocheade, vorbe cu subînţeles, aluzii, cum ar veni, gesturi nelalocul lor, toată lumea a avut de suferit, dar până acum, din motive necunocute, s-a abţinut. A rezistat ceva vreme, câteva decenii, o viaţă de om, adică, dar s-a terminat cu răbdarea: gata, şi vreau, şi pot să strig cât mă ţin plămânii ăia la care se uitau golanii când aveam 15 ani, m-aţi dorit măcar o dată! A, nu mi-aţi spus-o în faţă, dar eu asta am simţit mereu, deci sunteţi vinovaţi. Îi mulţumesc doamnei Angelina Jolie că l-a dat de gol pe porcul ăla de producător de la Hollywood, altfel nu mi-aş fi adus aminte... Aş fi rămas, probabil, pe Suleyman. Apropo, fată, ai văzut ce bun e ăla cu mustăcioară care se uită după nemernica aia de nevastă-sa? Poate o s-o înşele la un moment dat. Ah, ce l-aş atinge!

* Flagelul aducerilor aminte că nemernicul naibii a vrut să-mi facă una şi alta atinge paroxismul: o doamnă sau un domnişor, considerând că există hărţuiri sexuale şi pe partea cealaltă a baricadei, n-ar povesti că i-a plăcut să se simtă băgat/ă în seamă, să avanseze pe un post şi mai cald etc. Notă: nimic nu poate justifica un viol, dar aici nu vorbim decât despre situaţii care ar fi putut duce - mai degrabă nu, după opinia subsemnatului insensibil - la abominabilul act.

* #metoo este pălăria sub care au apărut diverse destăinuiri pe reţelele de socializare, un fel de #şimie. Sau #şimiesămoarăfamiliamea, cu iertare că vă forţez să lecturaţi fără pauze între cuvinte.

* #peetoo. Se pare că şi pe Gregorian Bivolaru, mentorul MISA, l-a atins cineva.

* Sper să nu aud că până şi doamnele Sevil şi Rovana au plecat val-vârtej din Palatul Victoria din cauza unor agresiuni de genul enumerate deja. Ptiu, Doamne fereşte, huooo! Mai ales că una dintre ele, am impresia că despre finuţa lui Liviu Dragnea este vorba, ar fi fost pe perfuzii. Mai abţineţi-vă, nenorociţilor, la o Monică Bellucci sau la o Sofie Vergara nu v-aţi holba, căutaţi numai piese de Guvern, femei unice şi greu de cucerit. Mâine-poimâine - mai ştii? - vom afla că i-aţi pus gând rău şi distinsei Andreea Pora... Numai oameni răi sunt pe planetă.

Citit 880 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Octombrie 2017 18:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.