Cine-a pus DNA-n Tel Drum?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ce-ai făcut, Liviule, mamă? În loc să rămâi la şedinţa mititeilor din partid care te-au aplaudat frenetic, tu te-ai dus, mamă, ieri dimineaţă, la DNA, ca să devii în mod oficial urmărit penal. El, săracul, neinformat şi neştiutor din fire, nici nu bănuia că DNA-ul face dosare. O fi crezut că-l cheamă pentru autografe, ceva...

* Daddy este urmărit penal în dosarul Tel Drum, fiind acuzat de procurorii anticorupţie de săvârşirea mai multor infracţiuni: două de abuz în serviciu, una de constituire de grup infracţional organizat şi două de folosire de documente sau declaraţii false pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene. Ca la păcănele, abuz-grup-declaraţii, deci nici măcar o victorie de linie. Rămâne să ne întrebăm, pe acorduri lăutăreşti, cine-a pus DNA-ul în Tel Drum.

* Gheorghe Nichita, fostul primar al Ieşilor, a primit ieri un cadou înainte ca Moş Nicolae şi vărul Crăciun să se pună pe achiziţii. Patru ani cu executare pentru luare de mită, iată darul pregătit amorezului care îşi urmărea iubita prin intermediul unor burtoşi de la Poliţia Locală din Copou. Să fie Ghiţă Nichita buzduganul aruncat de Dragnea pentru a i se pregăti ceva frumos dincolo?

* Iată cum pică cea mai recentă declaraţie a lui Băsescu, şi anume că actuala guvernare joacă România la ruletă! La cât de obosit pare, premierul pare să iasă destul de greu de la masă.

* Psihologii au ajuns la concluzia că ascultarea timpurie a colindelor de Crăciun ne afectează sănătatea mintală. Prin urmare, e nevoie de un consemn de frontieră - Hruşcă, dacă te bate gândul să-ţi aduci lerul până pe 10-15 decembrie, te confiscă mama lu’ corecţia fizică! Cu această ocazie, Fuego se va inhiba, iar Ştefan Bănică Jr., dacă o fi colindat vreodată cum scrie la carte, trebuie ameninţat cu Veta, instalator de profesie.

* Cercetătorii sunt de părere că telefonul mobil ar fi mai periculos decât cocaina. Aşadar, vechiul aparat cu fir, la care se lega şi cuplajul, a ieşit din scenă ca un joint al cetăţeanului de la bloc. Sau trabucul de după. De după doişpe noaptea, când apelurile erau mai ieftine.

Citit 884 ori Ultima modificare Luni, 13 Noiembrie 2017 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.