Black Friday eşti tu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Statul la coadă paralel, ăsta chiar ne învinge. Nu vă mai băgaţi, nene, în faţă, ca să nu mai zic că nici pe rânduri nu se poate sta! Deschidem casa doi pentru alde matale...

* Black Friday se va ţine astăzi, dar şi săptămâna viitoare şi pariez că şi de Crăciun vom auzi vocea acelui exaltat care anunţă în audiovizual nişte preţuri aiuristice. În concluzie, Black Friday eşti tu.

* Şi să mai spui, oricât de amar ar fi cu putinţă, că nu se mişcă lucrurile în Galaţi. Păi, cum să te dezmorţeşti dacă parcarea de la mall este plină ochi? Într-o zi de joi, cum ar veni, adică atunci când contribuabilul de rând este la program, nu te mai putea apropia de obiectiv. A, nu, subsemnatul nu risca nicidecum mondenitatea, i-a povestit un amic, iar Facebookul s-a umplut de fotografii sugestive.

* Noroc cu economia subterană a acestui municipiu (aşa se vorbeşte prin târg, mă iau şi eu după folclor), altfel ieri nu s-ar fi prezentat la deschiderea noului corp al mall-ului decât angajaţii magazinelor aflate în schema investiţiei. Apropo, dacă tot avem economie de adâncime, nu ni se va face şi metrou?

* Potrivit unui proiect de lege, Guvernul le va permite arestaţilor preventiv vizite intime, pentru a se evita discriminarea. Mă lezează, însă, următoarea dilemă: gândurile, imaginaţia individului nu pot fi considerate vizite de ordin lăuntric? Problema ar fi rezolvată mai uşor de fiecare, după posibilităţi. Ar ieşi mai bine şi statul. Ăla neparalel.

* Scoţia va deveni prima ţară din lume cu preţuri minime la alcool. Chiar şi aşa, simpatic va fi tot cetăţeanul de la Glasgow care va face cinste, nicidecum opisul "scorurilor" din pub.

* Parlamentarii noştri ne pun gând rău: grădiniţa ar putea deveni obligatorie. Aoleu, se aude totuşi că poate fi făcută şi la seral, chiar şi după 40 de ani. Cei care locuiesc în apropierea bulevardului George Coşbuc (şi mai zăbovesc cu tovarăşii la una mică) ştiu la ce mă refer.

* Nici Bulgaria n-a ieşit grozav cu MCV-ul, tot cu oiştea în gard a fript-o, aşa că ne simţim tot mai bine, fi-i-ar mama ei de capră a vecinului...

Citit 894 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2017 23:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.