Pădurea, mereu inutilă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Vine ciclonul OLAF, mult mai aspru decât entitatea terestră care este înmatriculată cu aceleaşi litere. Se spune că va şi ninge, carevasăzică am putea constata că este iarnă. Statistica ne arată rece că anual, la căderea primilor fulgi de nea, autorităţile locale şi naţionale rămân subit fără văz şi auz. Chiar nu le poţi trage la răspundere.

* N-am citit cel mai util ghid pentru ziua de Black Friday, deci am ratat vinerea seacă ori neagră de ieri. Poate mă voi revanşa, sper să cumpăr şi eu o tigaie la un preţ intrat la apă, altfel simt că mi-am ratat cariera. Black Friday nu poate fi la fel de cinic ca Moş Nicolae, vezi fazele cu vărguţa rezervată obrăznicăturilor...

* Pricep că unii dintre români apelează la Black Friday prin februarie. Le iese un Black Valentine’s Friday.

* Fostul premier Grindeanu, devenit între timp şeful ANCOM, susţine că n-a avut habar că Dragnea l-a dus la pescuit pe insula Belina. N-am ştiut în ce judeţ ne aflăm, a adăugat Sorinache, însă marea lui problemă este că nu poate citi mai departe de mustaţa lui Daddy: i-a fost frate mai mare, un soi de Pomohaci vopsit sau doar prieten de conjunctură?

* Breaking news: Un tânăr s-a rătăcit printr-o pădure din judeţul Mehedinţi. Cineva să sune, nu la 112, aşa cum ar face orice ins neinspirat, ci la Hrebe şi Verestoy! Ce-i aia pădure? Terminaţi cu prostiile, puneţi drujbele la treabă, altfel ni se pierd tinerii frumoşi.

* Buzoienii nu mai au voie să spargă seminţe pe stradă şi nici să-şi usuce rufele pe balcon. Urât, foarte urât, se vede că judeţul lu’ Pleşcoi e condus de Opoziţie. Cum să interzici bomboanele agricole tocmai în anul în care - aşa zice Livache - s-a depăşit norma la floarea-soarelui?

* O televiziune din Rusia a anunţat percheziţii la sediul unui cotidian independent înainte ca ele să înceapă. Asta înseamnă să fii formator de opinie, acesta este viitorul - să spui ce s-a întâmplat cu măcar cinci minute înainte de a se petrece.

* Actorul american Kevin Spacey este acuzat de încă douăzeci de colegi de tentative de viol. Ce memorie au unii, altfel nu înţeleg de ce a trebuit să aştepte atâta amar de vreme.

Citit 779 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2017 19:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.