ROBOR + RASDAQ = love

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Statul de plată paralel ne va rânji cum trebuie în 2018. Drama este că nu va exista şi un portofel paralel.

* Black Friday continuă nestingherit, de fapt de-abia a început. Important este să nu pui prea mult la suflet, promoţii nemaiîntâlnite (adică reduceri de maximum 20 la sută) urmând să apară şi la primăvară. De pildă, bocancii şi mănuşile vor fi ieftine în aprilie-mai, iar ochelarii de soare vor costa o nimica toată în decembrie. Ăsta-i Black Friday-ul ancestral al românului, nu prosteala importată de peste Atlantic.

* Fluierul se aude şi când tace, a mai spus nea Petrică Daea, la un târg tradiţional de la care şi-a cumpărat o pereche de şosete de lână. Îi cam ţiuie urechile, asta vrea să ne transmită, dar avea nevoie de o nouă metaforă trasă de păr. Păr de capră.

* După ursoaica şi ai săi pui văzuţi într-un supermarket din Braşov, a apărut şi o vulpe. În acelaşi magazin. Mamiferul s-a uitat la preţuri, a conştientizat că ouăle au ajuns la un nivel istoric şi s-a făcut nevăzut. Nu-i mare şmecherie nici de Black Friday, pare să fi spus vulpea la ieşire...

* O femeie din Galaţi a fost reţinută după ce, pretinzând că este reporter, a furat din locuinţele unor bătrâni suma de 30.000 de lei. Două-trei comentarii, la cald, cum spun jurnaliştii de teren:

1. Iată cine se duce joia la mall, atunci când orice om normal se află la serviciu. Da, pensionarii, ei populează magazinele de ţoale, mâncare foarte rapidă şi bijuterii.

2. E ruşinos să te mai recomanzi drept reporter în ziua de azi, consider că doamnei ar trebui să i se scadă din pedeapsă. Nu e o meserie bănoasă. Măcar să se fi dat mogul de presă, ar fi fost altceva, abia atunci s-ar fi putut spune că e influencer.

* Premierul Tudose a afirmat că indicele ROBOR nu avea cum să mai scadă, pentru că "a atins un minim istoric în lume", chiar dacă ROBOR înseamnă Romanian Interbank Offer Rate şi, prin urmare, n-ar putea fi întâlnit, de pildă, în Austria sau Madagascar. Ştiu şi cu cine va face revelionul acest ROBOR al lui Mişu Tudose. Cu RASDAQ-ul Irinei Loghin.        

Citit 830 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2017 21:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.