Scrobul lui Dumnezeu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ouăle se vor ieftini la loc, ne potolește un reprezentant al Uniunii Crescătorilor de Păsări din România. Când se va întâmpla asta? Prin februarie, martie, adică în perioada în care vom alerga spre piețe în speranța că vor fi ieșit buruienile. Apropo, cine a mai ronțăit ouă cu ghiocei? Nu ne mai interesează acest produs. Semnează scrobul lui Dumnezeu.

* Un senator social-democrat, Brăiloiu i se zice, le-a făcut o caracterizare jurnaliștilor care le deranjează somnul de frumusețe prin Parlament: „N-ai ce să faci cu ciobanii ăștia...” Am câteva chestiuni de stabilit cu individul imun la orice, inclusiv la agerime:

1. Boss, ai grijă cu ciobănia (sau ciobăneala), l-ai putea leza pe ditamai nea Petrică Daea! În perioada în care ni se recomandă să alegem mama oii, tu ne faci ciobani? Ignoră stâna din ochii noștri, vezi că târla-i incomensurabilă la alde matale.

2. Berbecule!

* Vând locuri de parcare la mall, vând locuri de parcare la mall, rog seriozitate! Mă rog, nu pun mare accent pe temeinicie, dar voiam să sune anunțul cât mai pompos.

* Conform pricepuților planetei, o nouă criză economică bate la ușă. Ptiu, ăsta-i ghinion curat pentru Tudose și ceilalți bărbați care veghează la bunăstarea nației... Cum, nene, tocmai acum să vină nenorocirea, când eram și noi pe val, când aveam cea mai mare creștere economică din galaxie? O fi apărut, cine știe, și vreun univers paralel.

* Să nu uit, a reapărut Tăriceanu cu o declarație nou-nouță despre statul paralel. Bărbatul cu patru sau cinci căsătorii susține că Iohannis de la Cotroceni ar fi patronul statului care nu se intersectează cu cel aflat la putere. Ce organigramă stupidă, de Ev Mediu, are și republica asta mult-lăudată, parcă ar fi FCSB-ul lui nea Gigi.

* Cântărețul Pharell Williams a înregistrat o melodie care va fi lansată peste o sută de ani cu condiția să ne pese de mediul înconjurător. Trebuie să avem grijă, cum ar veni, de încălzirea globală, dar nu putem omite faptul că astfel l-am putea pierde pe Hrușcă.

Citit 740 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2017 17:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.