Reparaţii de 63.000 de euro la PLAJA DUNĂREA

Reparaţii de 63.000 de euro la PLAJA DUNĂREA
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Primăria municipiului Galaţi va cheltui de la bugetul local nu mai puţin de 291.439 de lei cu TVA, adică peste 63.300 de euro, pentru reparaţii curente la Plaja "Dunărea". Conform anunţului postat pe portalul administraţiei locale, contractul a fost atribuit firmei Dascon Global Construct SRL, iar durata reparaţiilor este de 30 de zile.

Aşa cum aţi mai putut citi în "Viaţa liberă", este vorba despre lucrări ce vizează conductele de alimentare cu apă, instalaţiile electrice, echipamentele sanitare, tencuire şi montare de garduri, uşi şi ferestre.

Reamintim că intenţia autorităţilor este de a redeschide gratuit baza de agrement, pe care au recuperat-o de la concesionarul SC Karan Business & Finance, însă doar pentru plajă, nu şi pentru scăldat!

La fel s-a întâmplat şi în vara anului 2016, când la Plaja "Dunărea" au fost executate, tot pe repede înainte, lucrări în valoare de 337.725 de lei. Conform Primăriei, SC Comtiem SRL a executat atunci lucrări de construcţii la grupurile sanitare şi vestiare, reparaţii la instalaţiile sanitare şi electrice în clădirea vestiarelor, reparaţii la wc-uri, la reţeaua de alimentare cu apă pentru grupurile sanitare, reparaţii la canalizare, la gardul plajei şi ale platformei de dale mozaicate. În privinţa bazinelor, anul acesta nu se poate face nimic, deoarece fostul concesionar le-a lăsat într-o stare dezastruoasă, iar pentru a putea fi folosibile este nevoie de o investiţie majoră, ce nu va putea fi realizată decât anul viitor.

Citit 8346 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Iulie 2018 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.