Radu Mazăre, în proces-vedetă la Curtea de Apel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procesul în care primarul Constanţei, Radu Mazăre, a contestat documentul prin care Agenţia Naţională de Integritate îi aducea primarului Constanţei la cunoştinţă că este cercetat pentru incompatibilitate se va judeca la Curtea de Apel Galaţi. Aşa a decis săptămâna trecută Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După cum au precizat reprezentanţii instanţei gălăţene, dosarul nu a ajuns deocamdată la Galaţi, drept urmare nu s-a stabilit nici un prim termen de judecată, însă cel mai probabil, în zilele care urmează, cauza va fi înregistrată aici.

Precizăm că Agenţia Naţională pentru Integritate l-a cercetat pe Radu Mazăre în privinţa unei stări de incompatibilitate, edilul fiind acuzat că în anul 2003, timp de 6 luni, a deţinut concomitent funcţia de primar al municipiului Constanţa, dar şi pe cea de administrator al unei societăţi comerciale.

Ca răspuns la aceste acuzaţii, Mazăre a susţinut că este vorba despre o eroare făcută de către Registrul Comerţului şi că nu poate fi acuzat de acest lucru.

Citit 501 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.