Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Articolul Depozitul fostului Continental, groapă de gunoi, publicat luni, 13 august, de "Viaţa liberă", a avut urmări imediate. Unul dintre locatarii cartierului Ţiglina III, care ne-au semnalat existenţa acestui depozit ad-hoc de gunoi, Vergil Neagu, ne-a sunat la redacţie să ne spună că angajaţii Ecosal au venit luni să cureţe zona şi să ridice tot gunoiul care fusese aruncat de-a valma acolo de către cei cărora le-a fost lene să ajungă până la un tomberon.

"Nu i-am mai văzut de mult timp pe cei de la Ecosal făcând curăţenie aici, la intrarea în fostul depozit al complexului. Vă mulţumesc pentru articolul scris, în numele tuturor locatarilor de aici", ne-a spus gălăţeanul.

"Gunoiul care apare sporadic, şi nu în locurile de depozitare special amenajate, îl ridicăm doar cu comandă de la Primărie, că altfel nu ne decontează nimeni această activitate", ne-a spus directorul Ecosal, Mirela Furtună, confirmându-ne indirect faptul că la fel s-a întâmplat şi luni.

Citit 1699 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2018 00:21

1 comentariu

  • postat de Vasile Grigoras Vineri, 24 August 2018 11:57 78.96.80.*** Link la comentariu
    0
    0

    Nesimtirea costa mult! Sa nu mai dam vina pe x si pe y, ci pe omul de rand care desi exista locuri special amenajate pentru aruncarea deseurilor menajere, prefera sa le arunce unde ai ieste mai comod!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.