Master Planul de management al deşeurilor, aprobat de CJ Galaţi

Master Planul de management al deşeurilor, aprobat de CJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Master Planul pentru "Sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Galaţi" a fost aprobat în ultima şedinţă a Consiliului Judeţului (CJ) Galaţi. "Acest Master Plan este un document de planificare strategică, ce are în vedere gestionarea deşeurilor în judeţul Galaţi pentru următorii 30 ani, fiind stabilită şi o listă de investiţii prioritare în acest domeniu. Acest document este unul foarte important, dat fiind faptul că stă la baza pregătirii aplicaţiei de finanţare şi obţinerea de fonduri POIMM pentru proiectul "Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Galați", ce presupune investiţii de aproape 90 milioane de euro", ne-a explicat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Acest Master Plan acoperă întreg judeţul Galaţi, atât mediul rural, cât şi mediul urban. De asemenea, documentul ţine cont de toate elementele de planificare din domeniul gestionării deşeurilor existente în prezent la nivel naţional şi judeţean.

După cum v-am informat în paginile ziarului nostru, studiul de fezabilitate al proiectului de management al deşeurilor în judeţul Galaţi se află deja depus la JASPERS, comisia care avizează proiectele pe Programul Operaţional de Infrastructură Mare (POIM), urmând ca soclicitarea de finanţare să fie depusă în cursul lunii aprilie.

Citit 2039 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2019 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.