Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
5 comentarii

Lucrările de înlocuire a conductei de apă dau peste cap tot traficul din centrul Galaţiului. Astfel, astăzi, 9 martie, în intervalul orar 09,00 – 15,00, vor fi restricţii de trafic pe strada Domnească din cauza lucrărilor edilitare (înlocuirea conductei de apă potabilă) ce se vor executa.

Lucrările se vor face etapizat, astfel că circulaţia va fi deviată pe porţiuni. Conform unui comunicat al Primăriei Galaţi, lucrările vor începe de la ora 9,00 şi vor viza porţiunea dintre pasajul subteran şi ”Hotel Galaţi”. Timp de trei ore, autoturismele vor circula pe o rută ocolitoare astfel: strada Brăilei – Domnească – Navelor - Egalităţii – Lugoj – Fraternităţii – Domnească.
Ulterior, în cea de-a doua etapă, între orele 12,00 şi 15,00, lucrările se vor muta între ”Direcţia de taxe şi impozite locale” şi ”Parcul Spicu”. În acest interval orar autoturismele pot circula pe strada Brăilei – Domnească – Universităţii – Egalităţii – Al. I. Cuza – Egalităţii – Navelor.
Aceste lucrări de înlocuire a conductei de apă vor afecta şi circulaţia mijloacelor de transport (troleibuzelor şi autobuzelor, care vor avea un alt traseu decât cel obişnuit, iar graficele de parcurs vor fi date peste cap. 
Aşadar, în prima parte a zilei de sâmbătă, între 9,00 şi 12,00, strada Domnească, până la Universitate va fi închisă astfel că traseele de troleibuz 102 şi 104 vor fi asigurate de autobuze şi vor circula, tur pe strada Brăilei – strada Traian – strada Eroilor – strada Domnească, şi, retur,  strada Domnească – strada Nicolae Bălcescu – strada Brăilei.
Totodată, traseele 105, 22, 18, 19, 20, 27 şi 11 (autobuze) vor circula, tur, strada Brăilei – strada Traian – strada Eroilor – strada Domnească şi, retur, strada Domnească – strada N. Bălcescu – strada Brăilei .
Conform comunicatului remis de Primăria Galaţi, traseul 11 se va opri în Piaţa Centrală, după care va circula pe strada Traian – strada Eroilor – strada N. Bălcescu – strada Brăilei.
După ora 12,00, traseele menţionate mai sus vor reveni la normal, dar vor fi afectate, până la ora 15,00, mijloacele de transport în comun care trec au traseul pe tronsonul cuprins între pasajul subteran şi strada Navelor (în dreptul fostului Institut de Proiectări)
Astfel, traseele 10, 15, 24, 29 şi 34 (autobuze) vor circula, tur, pe strada Brăilei – strada Prelungirea Traian – Bulevardul Marii Uniri – strada Portului şi, retur, pe strada Portului - Bulevardul Marii Uniri - strada Prelungirea Traian - strada Brăilei.

Citit 4339 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 11:40

5 comentarii

 • postat de Andrei Duminică, 10 Martie 2019 21:42 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  3

  Vedeti cum se traieste in ORADEA , cei de acolo de ce pot ????

  Raportează
 • postat de M-am saturat Duminică, 10 Martie 2019 21:40 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  3

  Orasul asta este o rusine ,, cei alesi sa faca treaba in slujba cetateanului au o singura preocupare , sa isi umple buzunarele ... Mergeti oameni buni in alte orase ale Romaniei , CLUJ , ORADEA , BRASOV , ETC sa vedeti ce inseamna un oras cu adevarat european in care edilii chiar isi doresc sa faca ceva cetateni si chiar si reusesc asta , la noi singura preocupare adevarata in ultima perioada este sa amendarea soferilor care nu au unde parca masinile din cauza lipsei locurilor de parcare de catre gardienii publici .

  Raportează
 • postat de Tirpitz Duminică, 10 Martie 2019 10:19 82.79.237.*** Link la comentariu
  1
  10

  Restrictii de trafic, dar ce te faci cand iti cade tencuiala in cap de la blocurile de pe str. Domneasca? Ati vazut cum arata acele balcoane iar asociatiile de locatari nu iau masuri?

  Raportează
 • postat de pentru Cristi Sâmbătă, 09 Martie 2019 11:36 193.231.148.*** Link la comentariu
  2
  20

  de ce faci inivatie doar pentru Tiglina I?
  Strada Basarabiei ce are?
  A venit caldura si se pot face lucrari si ce sa vezi?! - toata gasca de pe santier aliniaza borduri! 60 de oameni se invart de colo colo si se sprijina de utilaje!
  De 2 saptamani nu au reusit sa alinieze 200 de metri de borduri intre Strada Stiintei si Strada Domneasca! Cei care ar trebui sa monitorizeze lucrarile stau bine merci in birou!! Tot traficul de pe Calea Prutului se directioneaza pe Strada Mihai Bravu! Dimineata este o fericire!
  Halal.
  La Braila lucrurile se misca mai bine - primarul Marian Dragomir trimite in fiecare zi consiieer care sa inregistreze progresul.
  La noi se sta cu o groapa desfacuta si cate un an, pana scriu oamenii la televiziune (dupa care brusc se acopera si in 2 luni se surpa iar!

  Raportează
 • postat de Cristi Sâmbătă, 09 Martie 2019 07:44 90.95.250.*** Link la comentariu
  5
  30

  Alte santuri, alta distractie! Multumim autoritatilor pentru controlul de specialitate efectuat pe lucrarile la canalizatie subterana, au ciuruit toate strazile si toate trotuarele si este jale!. Multumim deasemenea si pentru controlul pe lucrarile din Tiglina 1, sa mergeti voi si familiile voastre 3 luni de iarna prin noroaie! Multumin ! Multumim!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.