Doi noi consilieri și doi cetățeni de onoare

Doi noi consilieri și doi cetățeni de onoare
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

În ședința ordinară din 20 februarie a Consiliului Județean (CJ) Galați, mandatele de consilieri ale lui Sorin Crețu și Viorel Cristovici (ambii membri ai PNL) au luat sfârșit, înainte de termen, prin demisie. Crețu a fost numit, cu titlu provizoriu, începând cu data de 26 ianuarie, în funcția de director general al RA AFDJ, în timp ce Cristovici a devenit din această lună membru în Consiliul de Administratori al CN APDM. În locul celor doi, au depus jurământul alți doi liberali, Iulian Iosif, respectiv Angelu Hulea.
În aceeași ședință, două cadre universitare de prestigiu au primit titlul de ”cetățean de onoare al județului Galați”. Este vorba despre Ghiță Bârsan, născut la Umbrărești, comandant (rector) al Academiei Forțelor Terestre din Sibiu și de Cătălin Fetecău, președintele Senatului Universității ”Dunărea de Jos”.
Pe ordinea de zi a forului deliberativ județean s-au mai aflat o serie de chestiuni tehnice privind aprobarea unor proiecte din zona de infrastructură, sănătate și cultură și indicatori tehnico-economici aferenți acestora, precum și modificarea unor hotărâri ale CJ mai vechi în același sens. Totodată, a fost aprobat bugetul local al Judeţului Galaţi și al instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul 2020 şi estimările pe anii 2021-2023, aspecte detaliate deja în cotidianul nostru.

Citit 4404 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2020 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.