Asfaltări în curs pe DJ 255

Asfaltări în curs pe DJ 255

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, apreciază, într-o recentă postare pe pagina sa de socializare, ca fiind uriaș proiectul de modernizare a 35 de kilometri de drum județean, pe ruta Pechea – Suhurlui – Rediu – Cuca – Fârţăneşti – Măstăcani (DJ 255). 
”Am obținut nu mai puțin de 66,8 milioane lei de la Uniunea Europeană pentru modernizarea acestui drum județean. De altfel, o porțiune de peste șapte kilometri, între Cuca și Fârțănești, a fost construită de la zero. Astfel, dacă până mai ieri acolo era un drum de pământ, astăzi (11 mai 2020 – n.r.) se toarnă deja primul strat de asfalt. S-a amenajat fundația, s-a pus balast şi piatră spartă pentru a conferi rezistenţă drumului și s-au realizat inclusiv podeţele transversale. În perioada următoare constructorul va demara și cea de-a doua etapă de asfaltare pe acest tronson de drum județean”, a precizat Costel Fotea.

Citit 1923 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 16:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro