Re:Start România începe și de la Galați

Re:Start România începe și de la Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Conferința de presă a Ioanei Ramona Bruynseels, fost candidat la președinția României, cu ocazia lansării partidului Re:Start România, împreună cu Dorin Butunoiu, liderul local al noii formațiunii politice a avut loc joi, după amiază, la Galați. În discuție au fost aduse ardoarea schimbării și ”vibrația locală”, conform spuselor acestora.

”Românii doresc fețe noi, oneste, oameni cu realizări profesionale  care să să restarteze țara. (...) Nu avem corupți, sau oameni cu dosare penale și nici nu ne dorim să participăm la jocuri politice”, a menționat Bruynseels, cu trimitere la o luptă ideologică din care nu intenționează să facă parte, în condițiile în care formațiunea politică este în curs de organizare în plan local.

Tot conform declarațiilor lui Bruynseels, formațiunea politică Re:Start este în plină negociere cu partidele neparlamentare pentru alianțe în plan local în vederea alegerilor locale, iar acolo unde acestea nu se pot realiza se are în vedere validarea unor candidați din alte partide care ”pot schimba cu adevărat viața oamenilor”.

La rândul său, consilierul județean Dorin Butunoiu a precizat că momentan nu își propune nicio candidatură la proximele alegeri locale, ci, mai degrabă crearea unei echipe a noului partid la Galați. ”Vrem să facem un alt fel de politică, iar numărul important de adeziuni pe care le avem în prezent ne dă speranțe pentru viitor”, a mai spus Butunoiu.

Citit 2732 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.