Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de extindere, reabilitare, modernizare și dotare a ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Orășenesc din Târgu-Bujor au fost atribuite de către Consiliul Județean Galați la valoarea de 6,87 milioane de lei.
Asocierea dintre firma bucureșteană Luxuria Aedificium SRL (în calitate de ofertant lider) și dâmbovițenii de la Terra Invest Management SRL va avea la dispoziție un și jumătate pentru executarea lucrărilor de la data emiterii ordinului de începere a acestora.
Luxuria Aedificium SRL, specializată în lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, a realizat anul trecut venituri totale de 9,6 milioane de lei și un profit net de peste 3,2 milioane de lei, cu un număr mediu de șase salariați.
Proiectul Consiliului Județean Galați de la Spitalul din Târgu-Bujor este finanțat cu fonduri nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Citit 911 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 18:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro