Asfaltări pe DJ 251 la Smârdan și la Slobozia Conachi

Asfaltări pe DJ 251 la Smârdan și la Slobozia Conachi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După cum am putut constata și noi la ultima deplasare în județ, se asfaltează la intrarea în localitatea Smârdan, după ce drumul a fost consolidat, reabilitat și lărgit la opt metri. În această perioadă se toarnă asfalt pe cel de-al doilea sens de mers în panta de la Smârdan, așa cum este cunoscută zona de către conducătorii auto.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, în perioada următoare se va asfalta până la limita de proprietate cu municipiul Galați, adică până la prima cale ferată dinspre Smârdan către Galați. ”Se vor turna nu mai puțin de trei straturi de asfalt. De asemenea, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistei de biciclete, urmând să fie realizate și noile căi de acces. În plus, și în panta de la Slobozia Conachi vor începe în perioada următoare asfaltările, după ce drumul a fost consolidat cu lianți speciali pe bază de ciment”.

Investițiile în modernizarea a peste 33 de kilometri de pe DJ 251 (Matca - Smârdan) au o valoare de circa 82 de milioane de lei. Așa după cum am mai precizat, finanțarea este asigurată în cadrul unui proiect cu fonduri europene aparținând Programului Operațional Regional (POR) 2014 - 2020, secțiunea SUERD.

Citit 1800 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iulie 2020 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.