Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În perioada 24 august – 10 septembrie 2020, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a virat o sumă record, în ultimele luni, pentru decontarea facturilor la lucrările realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) la obiectivele de investiții derulate de comunele gălățene.
Astfel, discutăm despre plăți totale de aproape 18,57 milioane lei pentru un număr de 23 de unități administrative-teritoriale (UAT). Din acest total, un număr de nouă comune au primit decontări, în perioada menționată, de peste un million de lei fiecare pentru lucrările executate prin PNDL. Este vorba, în ordinea descrescătoare a viramentelor, de Oancea, Vânători, Umbrărești, Nicorești, Barcea, Drăgușeni, Băneasa, Vlădești și Bălăbănești.
Totodată, MLPDA a anunțat şi completarea listei-sinteză a obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului pilot sală de educație fizică școlară, cu obiectivul investițional de la Școala Gimnazială nr. 22 din municipiul Galați (strada Zidarilor nr. 5), aflat în sarcina Companiei Naționale de Investiții.

Citit 1626 ori Ultima modificare Duminică, 20 Septembrie 2020 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.