Reabilitări rutiere în zona Smârdan - Schela - Slobozia Conachi

Reabilitări rutiere în zona Smârdan - Schela - Slobozia Conachi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Se lucrează în continuare pentru pentru modernizarea infrastructurii rutiere din județul Galați, constructorii profitând de vremea bună din a doua jumătate a lunii octombrie. Astfel, recent s-a turnat primul strat de asfalt în panta de la Slobozia Conachi, după ce fundația drumului a fost consolidată, iar terenul a fost stabilizat cu ajutorul unui zid de sprijin de aproape 200 de metri lungime.

"Se toarnă ultimul strat de asfalt pe tronsonul de drum aflat între limita de proprietate cu municipiul Galați și localitatea Smârdan. Mai mult, în intravilanul localității se amenajează șanțuri pentru colectarea apelor pluviale, trotuare și piste de biciclete", a precizat președintele Consiliului Județean, Costel Fotea, autoritatea contractantă a investiției.

De menționat că, la începutul acestei săptămâni, s-a turnat și stratul de uzură în panta de la Slobozia Conachi, iar în zilele următoare va începe asfaltarea unui segment de drum la Schela. "Sunt investiții pe care le facem cu fonduri proprii, deoarece aceste tronsoane de drum nu au fost eligibile pe fonduri europene", a adăugat Fotea.

Citit 2620 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2020 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.