Lucrări la Ambulatoriul și la Prosectura Spitalului Județean

Lucrări la Ambulatoriul și la Prosectura Spitalului Județean
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Și în aceste zile se lucrează la extinderea cu peste 1.500 de metri pătrați a Ambulatoriului de la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Apostol Andrei”. Practic, conform declarațiilor președintelui Consiliului Județean, Costel Fotea, se construiește o clădire nouă cu trei etaje, iar în noile spaţii vor fi amenajate cabinete medicale pentru mai multe specialităţi, dotate cu echipamentele corespunzătoare.
”Mai mult, vor fi modernizate şi spaţiile unde au funcţionat fostele cabinete ale medicilor de familie. Se lucrează din plin și la clădirea unde va funcționa secția de Prosectură și Anatomie Patologică. În câteva zile se va turna și placa de beton de la primul etaj, din cele trei ale clădirii”, a mai precizat Costel Fotea.
Valoarea celor două investiții este de peste 23 de milioane de lei, cu precizarea că lucrările de la Ambulatoriul de Specialitate sunt realizate cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

Citit 2026 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 23:04

1 comentariu

 • postat de Terente...de la Galati
  Duminică, 01 Noiembrie 2020 00:09
  89.137.231.***
  Se fac in curand vreo 3 ani de zile, de cand tot mosmonditi prin spitalul asta si nu se vede nimic. Strada Brailei, devastata, circulatie haotica, mizerie, praf, noroi!
  Cum Dumnezeu v-ati gandit asa bine ca intr-o zona atat de aglomerata sa le ingramaditi pe toate, intr-o dezordine desavarsita. La inceput s-a zis ca faceti UPU, apoi, pista pt. elicoptere, apoi, parcare, case pt. doctori, apoi, iar parcare, inca niste cabinete si acum minune Dumnezeiasca; prosectura...ce-o mai fi si asta si cand o fi fost bugetata?!
  Noi, cei ce locuim in acest amarat de oras, mai contam, ne mai intreaba cineva daca mai suportam mizeria si bataia de joc?
  4
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.