Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Noi obiective finanțate de Ministerul Lucrărilor Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) au fost recepționate la finalizarea lucrărilor.

Astfel, pe 19 noiembrie, a fost recepționat proiectul de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII din satul Rădești, în valoare de circa două milioane de lei.

Totodată, a fost recepționată și realizarea de poduri, podețe, pasaje și punți pietonale în satele Slobozia Corni, Tălpigi, Tălpău, Ghidigeni și Gefu, din comuna Ghidigeni, valoarea cumulată a acestora fiind de 1,74 milioane de lei.

Citit 979 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 00:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro