Ciprian Groza a revenit la conducerea DGASPC

Ciprian Groza a revenit la conducerea DGASPC
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Fostul director adjunct al Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială Galaţi (DGASPC) este noul director adjunct al instituţiei aflate în subordinea Consiliului Judeţean!

Dr. Ciprian Groza a fost singurul participant la concursul organizat în luna decembrie pentru ocuparea funcţiei, rămasă vacantă după ce el însuşi a demisionat, în urma unui scandal, în luna august 2019. La acel moment, ca director adjunct al instituţiei, dr. Groza a ieşit public cu o declaraţie controversată referitoare la cazul unei minore de 14 ani, care ar fi fost violată după ce ar fi plecat din centrul de plasament unde era rezidentă. Fata a suferit leziuni care i-au provocat o hemoragie puternică, situaţie în care a fost găsită pe stradă de un echipaj de poliţie. După apariţia în spaţiul public a imaginilor, directorul adjunct al DGASPC a declarat: "Este un caz nefericit. O minoră dintr-un centru de plasament, care a plecat în învoire în oraş şi a ajuns la prietenul ei, unde a întreţinut relaţii sexuale, după care a urmat acea hemoragie pentru care a fost internată în spital". Afirmaţia l-a determinat pe preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, să îi ceară demisia, lucru pe care dr. Groza l-a şi făcut [detalii]

Însă, asta nu l-a împiedicat să se înscrie la concursul din 18 decembrie 2020 şi să îl câştige, cu un punctaj aproape de nivelul maxim.

Citit 4585 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.