Eficientizare energetică la Tecuci

Eficientizare energetică la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Patru proceduri de achiziție în valoare de peste 13,6 milioane de lei (circa 2,8 milioane de euro) sunt în curs de atribuire de către Primăria Tecuci.

Conform edilului-șef tecucean, Lucian Costin, este vorba despre eficientizarea energetică a unor clădiri: Școala Gimnazială ”Dimitrie Sturdza” (Școala 10) - corpul vechi și atelierele mecanice, sediul SPCLEP (evidența populației) și Liceul Tehnologic ”Elena Caragiani”.

Citit 1005 ori Ultima modificare Luni, 22 Martie 2021 00:44

1 comentariu

 • postat de Vox
  Joi, 25 Martie 2021 06:11
  77.111.247.***
  Un articol cu foarte multe detalii...
  "Eficientizarea energetică a unor clădiri" (vechi), sau cum se poate distruge fațada unei cladiri atunci cand o invelesti cu plastic.
  Sper ca arhitectul si restul echipei vor avea grija ca geamurile curbate sa devina drepte, fatada sa fie rasă si in locul elementelor decorative (peste polistiren) sa fie aplicat un "superb" finisaj din piatra de var cum doar meșterii nostri pot da, usa de la intrare sa fie tot din plastic sa tina inca 100 de ani iar in interior tevile sa fie tot din plastic si musai la vedere ca in timp se lasa foarte elegant spre pământ ca intr-un vals. Sa nu mascați tevile ca e pacat ca elevii sa nu observe munca artistului si in plus daca sunt la vedere pot studia si biologie doar prin simpla analiza a creaturilor moarte printre tevi.
  Spor la treaba domnilor iar daca renovarea ajunge sa coste mai mult decat o cladire noua , va recomand sa o demolati pe cea veche.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.