Ambasadoarea Franței, în vizită la Galați

Ambasadoarea Franței, în vizită la Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Miercuri, 31 martie, la sediul Consiliului Județean (CJ) Galați, a avut loc o vizită a Excelenţei Sale, doamna Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România.

”Am discutat despre parteneriatul de succes pe care îl avem de mai bine de 20 ani cu regiunea Nouvelle – Aquitaine, în domenii precum sănătate, agricultură, educaţie şi cercetare. Suntem singurul judeţ din România care are un astfel de parteneriat de cooperare cu această importantă regiune din Franţa”, a declarat Costel Fotea, președintele CJ.

Potrivit aceleiași surse, dialogul a abordat și dezvoltarea relaţiilor de cooperare în domenii precum învăţământ, energie verde şi cultură.

Citit 1016 ori Ultima modificare Vineri, 02 Aprilie 2021 00:25

1 comentariu

 • postat de Katia
  Vineri, 02 Aprilie 2021 08:36
  89.136.0.***
  De ce nu a comunicat domnul in ce se concretizeaza aceste colaborari?! Punctual pe domeniile de activitate enumerate "sănătate, agricultură, educaţie şi cercetare. ". Cate spitale s-au construit, eventuale dotari/donatii de echipamente noi, nu sh? La agricultura - cate tractoare sau combine s-au primit, cate hectare sunt cultivate in comun, culturi dezvoltate etc! Educatie si cercetare - cate burse integrale acorda anual statul francez tinerilor romani si invers! Asa vizite de curtoazie si invitatii in Franta pentru politruci si familiile lor, sau amante, fara a se implementa nimic din ce vad in Franta, decat cumparaturile de carpe si alte prostii. Astfel lucrarile de regenerare urbana se fac la noi fara respectarea unor norme elementare de mediu (prelate pentru asezarea pamantului din sapaturi si acoperirea lui, zone de spalare a echipamentelor utilizate la sapat, pentru a nu imprastia praf si noroi, transportul pe platforme speciale a echipamentelor si nu pe roti sau senlele lor, pentru a proteja asfaltul abia turnat in alte zone "regenerate" cu putin timp inainte).....
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.