Andra Costache va candida la Primăria Târgu Bujor

Andra Costache va candida la Primăria Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Tânăra liberală Andra Mihaela Costache a decis să își înainteze, marți, demisia din funcția de subprefect, pentru a candida la Primăria orașului Târgu Bujor. ”Acasă, la Târgu Bujor, vreau să le ofer oamenilor șansa de a trăi mai bine. Am alături de mine o echipă extraordinară cu ajutorul căreia voi propune soluții concrete, reale și aplicabile pentru dezvoltarea orașului nostru”, a precizat Andra Costache într-o declarație de presă.

Din informațiile noastre, alegerile locale parțiale pentru funcția de primar de la Târgu Bujor vor avea loc duminică, 20 iunie 2021, după o campanie electorală de doar două săptămâni. Reamintim că funcția de edil-șef a orașului de pe Chineja a devenit vacantă, după ce fostul primar social-democrat, Laurențiu Viorel Gîdei, a obținut un mandat de deputat în decembrie, anul trecut. În alegerile de peste ceva mai puțin de o lună, din partea PSD va candida actualul viceprimar Ion Andone, ce exercită, în prezent, de drept, atribuțiile de primar.

Prezentarea listei complete a aspiranților la fotoliul Primăriei din Târgu Bujor o vom prezenta în paginile cotidianului nostru după depunerea oficială a candidaturilor.

Citit 5212 ori Ultima modificare Joi, 20 Mai 2021 00:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.