Extindere a parcării supraetajate de la Spitalul Județean

Extindere a parcării supraetajate de la Spitalul Județean
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Marți, 10 august, Consiliul Județean Galați a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura simplificată pentru execuția lucrărilor de extindere pe verticală cu un nivel și realizarea heliportului de la parcarea supraetajată a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei".
Practic, investiţia este reprezentată de supraetajarea cu un nivel a clădirii existente cu funcţiunea de parcare supraterană şi amenajarea unui heliport şi a unui spaţiu anexă pentru cadrele medicale şi piloţii elicopterului. În prezent, clădirea are regimul de înălţime D+P şi se propune noul regim de înălţime D+P+1E+2Ep (heliport şi spaţiu anexă). În urma lucrărilor, imobilul cu destinaţie de parcaj suprateran va avea un număr de 466 de locuri de parcare, dispuse astfel: 17 locuri de parcare neacoperite, amenajate în exteriorul construcţiei, destinate persoanelor cu dizabilităţi, 142 de locuri de parcare acoperite la nivelul demisolului, 156 de locuri de parcare acoperite la nivelul parterului și 151 de locuri de parcare acoperite la nivelul etajului 1. La etajul al doilea se va amenaja un loc pentru aterizarea elicopterului medical şi pasarela de legătură cu spitalul, respectiv cu Unitatea de Primire Urgenţe.
Durata de execuţie a lucrărilor va fi de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a acestora, iar valoarea totală estimată este de 15,99 milioane de lei, din fonduri bugetare. Criteriul de atribuire este "prețul cel mai scăzut", iar ofertele pot fi depuse până pe 15 septembrie 2021, inclusiv.

Citit 1129 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:04

2 comentarii

 • postat de MM
  Miercuri, 11 August 2021 09:55
  194.105.20.***
  Hmm, tipic politichianistului postdecembrist!
  Niciodata nu se realizeaza o lucrare cap-coada, cu simt de raspundere dpdv, al respectarii termenului de executie, al calitatii lucrarii si materialelor si evident ca pretul lucrarii creste de la o amanare la alta al finalizarii lucrarii. Sanchi cu vrajeala, "prețul cel mai scăzut".
  P. S.
  Nea fOTEA, cam cate mandate de sef al CJ-ului iti trebuiesc sa finalizezi o lucrare CAP-COADA, de genul parcarii supraetajate de la spitalul judetean?
  2
  2
  Raportează
 • postat de Gelu
  Miercuri, 11 August 2021 08:58
  5.13.236.***
  Cand vor putea utiliza aceasta parcare si vizitatorii pacientilor???
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.