O asociere pentru blocurile ANL de la Spitalul Județean

O asociere pentru blocurile ANL de la Spitalul Județean
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Vineri, 13 august, Consiliul Județean Galați, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit serviciile de proiectare şi execuţie lucrări aferente proiectului de sistematizare verticală aferente investiției în locuinţe pentru tineri, destinate închirierii specialiştilor din sănătate, aflate în proximitatea Spitalului Județean de Urgență.

Valoarea contractului atribuit, urmare unei proceduri simplificate, este de 861.386,5 lei, exclusiv TVA, iar durata de execuție este compusă din durata de prestare a serviciilor de proiectare (45 de zile de la predarea amplasamentului), la care se adaugă durata de execuție a lucrărilor, de trei luni de la emiterea ordinului de începere a acestora.

Câștigătoare a fost desemnată o asociere având ca ofertant lider compania gălățeană Constructa Mecanique SRL, alături de o serie de alte cinci firme: DBI Team SRL din Pașcani, Moviland Met SRL, Obercons Comp SRL, Vangaz Instal SRL din Lețcani (jud. Iași) și Diamses SRL, ultimele două, în calitate de subcontractanți.

Citit 2776 ori Ultima modificare Marți, 17 August 2021 01:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.