Indicatoare rutiere noi pe drumurile județene

Indicatoare rutiere noi pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pe lângă modernizarea infrastructurii rutiere județene, Consiliul Județean (CJ) Galați are în vedere și asigurarea unui trafic cât mai sigur. Astfel, a fost demarată o amplă campanie de montare a peste 2.000 de indicatoare rutiere noi pe drumurile aflate în administrare.

"Se lucrează pe drumurile dintre Independența și Slobozia Conachi, Ghidigeni și Țigănești și între Smârdan și Cuza Vodă. Se montează indicatoare de avertizare, limitare de viteză, prioritate, drumuri periculoase, de interzicere, restricție, de informare sau cu diverse specificații cu caracter preventiv", a precizat președintele CJ, Costel Fotea.

Citit 1374 ori Ultima modificare Luni, 13 Septembrie 2021 01:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro